Mariah Carey fick inbrott – under sin semester

Foto: HAHN LIONEL/ABACA / STELLA PICTURES ABACA
Foto: DIGITAL PRESS / DIGITAL/EROTEME.CO.UK/IBL EROTEME

Världsstjärnan Mariah Carey har drabbats av inbrott.

Det rapporterar tidningen PageSix.

Inbrottstjuvarna slog till när artisten var på semester. 

Under sommaren drabbades Mariah Carey, 53, av inbrott. Tidningen PageSix skriver att inbrottstjuvarna slog till mot världsstjärnans hus i Atlanta när hon var på semester.

Mariah Carey befann sig i Italien med pojkvännen Bryan Tanaka och sina tvillingbarn Monroe och Moroccan. Därefter reste hon till sitt lyxhus i The Hamptons i New York. 

På sociala medier spreds bilder på Mariah Carey när hon semestrade med kärleken. Då slog inbrottstjuvarna till mot huset i Atlanta.

Lyxhuset i Atlanta köptes i november och kostade fem miljoner amerikanska dollar, vilket motsvarar ungefär 50 miljoner svenska kronor. Tomten har en lekpark, pool och en tennisbana. Förutom det har huset nio sovrum och 13 badrum.

Amerikansk polis bekräftar för tidningen att inbrottet inträffade, och att utredningen fortfarande pågår och att de därför inte kan gå ut med så mycket information. 

Det är ännu okänt vad som stulits från artisten. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.