Sångerskan Mariah Carey riskerar att ställas inför rätta efter att en tidigare manager anklagar henne för att sexuella trakasserier, skriver TMZ. Foto: ROLO DE CAMPO / STELLA PICTURES BACKGRID USSångerskan Mariah Carey riskerar att ställas inför rätta efter att en tidigare manager anklagar henne för att sexuella trakasserier, skriver TMZ. Foto: ROLO DE CAMPO / STELLA PICTURES BACKGRID US
Sångerskan Mariah Carey riskerar att ställas inför rätta efter att en tidigare manager anklagar henne för att sexuella trakasserier, skriver TMZ.  Foto: ROLO DE CAMPO / STELLA PICTURES BACKGRID US
Nu riskerar Mariah Carey att ställas inför rätta. Foto: GOFF PHOTOS / STELLA PICTURES KEN GOFF PHOTOS LTDNu riskerar Mariah Carey att ställas inför rätta. Foto: GOFF PHOTOS / STELLA PICTURES KEN GOFF PHOTOS LTD
Nu riskerar Mariah Carey att ställas inför rätta. Foto: GOFF PHOTOS / STELLA PICTURES KEN GOFF PHOTOS LTD

Mariah Carey anklagas för sexuella trakasserier

Publicerad

Sångerskan Mariah Carey riskerar att ställas inför rätta efter att en tidigare manager anklagar henne för att sexuella trakasserier, skriver TMZ. 

Stella Stolper påstår att sångerskan brukade gå omkring naken framför henne.

Nu slår Mariah Carey tillbaka mot anklagelserna, som hon påstår är ”grundlösa”.

Sångerskan Mariah Carey, 48, anklagas för sexuella trakasserier av en tidigare anställd. Enligt uppgifter till TMZ påstår den tidigare managern Stella Stolper, som jobbade med Carey under fyra år, att sångerskan brukade gå omkring naken framför henne.

Nu riskerar Mariah Carey att ställas inför rätta. Enligt uppgifter till TMZ är Stolper beredd att ta ärendet vidare, men innan hon lämnar in sin stämningsansökan är hon beredd att ge Mariah Carey en chans att göra rätt för sig.

 

LÄS MER: Mariah Careys svåra kamp mot sjukdomen 

 

Mariah Carey slår tillbaka mot anklagelserna

Stolper anklagar även Carey för att ha gett henne sparken på ett osjysst sätt mitt under ett treårskontrakt. Carey påstås även vara skyldig Stolper en stor summa pengar.

Sångerskan slår dock tillbaka mot anklagelserna som hon anser vara "grundlösa".

– Om det här fåniga och grundlösa påståendet lämnas in kommer vi att försvara oss kraftigt och framgångsrikt, har en representant för Mariah Carey sagt till TMZ.

 

LÄS MER: Vännernas stora oro för Mariah Carey 

 

Mariah Carey berättade nyligen i en intervju med People att hon har bipolär sjukdom typ två.

Efter många års förnekelse tog världsstjärnan nyligen steget att söka hjälp för sin psykiska ohälsa. Det var efter ett sammanbrott 2001 som hon lades in på sjukhus och fick diagnosen.

– Jag förnekade det vid den tidpunkten och ville inte tro att det var sant, berättade hon i intervjun och fortsatte:

– Jag hoppas kunna bidra till att ta bort det stigma som gör att människor går igenom den här kampen ensamma.

 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag