Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Maria Montazamis stöd efter Elena Belles tragedi

Maria Montazami uttrycker sin sorg på sin blogg.
Foto: NAINA HELéN JÅMA / TT / TT NYHETSBYRÅN
Michael Theanne har gått bort – enbart 45 år gammal.
failjen.
Foto: STELLA PICTURES / STELLA PICTURES
Elena Belle.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

”Svenska Hollywoodfruar”-profilen Elena Belle har förlorat sin make Michael Theanne, som gick bort plötsligt under en hajk.

Nu stöttas hon av vännen Maria Montazami, som sörjer för Belles familj.

”Jag lider med Elena och deras fina dotter Luna”, skriver Maria Montazami i ett blogginlägg.

Det var på söndagen som ”Svenska Hollywoodfru”-profilen Elena Belle, 34, drabbades av en ofattbar tragedi. Hennes make Michael Theanne, 45, föll ihop nära parets hem i samband med en hajk, och hans liv gick inte att rädda.

Elena Belle skriver om chocken och sorgen efter sin kärlek på sin Instagram, i ett inlägg med massor av bilder på henne, Michael och deras dotter Luna tillsammans.

”Mitt hjärta blöder och jag kan inte förstå att det är sant. Men det jag kan lova dig är att jag kommer låta Luna veta hur fantastisk du var och hur mycket du älskade henne och mig. Jag är för evigt tacksam för tiden vi fick tillsammans och kommer vårda alla fina minnen vi har. Vi kommer mötas på den andra sidan en dag, min älskade”, skriver Elena Belle på Instagram.

”Michael, min ängel, min själsfrände, min bästa vän och den bästa pappan Luna någonsin hade kunnat önska sig. Jag talar för alla som känner dig när jag säger att du var den roligaste och mest omtänksamma personen vi träffat”, skriver Elena Belle.

Maria Montazami sörjer för Elena Belle

Nu stöttas hon av vännen och ”Svenska Hollywoodfruar”-kollegan Maria Montazami, 54, som på sin blogg skriver om den upprivande tragedin.

”Ni har säkert nu sett nyheterna angående Elena Belle. Hon förlorade sin man Michael igår söndag eftermiddag. Michael var ute på hajk med familjens hundar när han kollapsade. Hans liv gick inte att rädda. Jag är så ledsen och kan inte fatta att detta är sant. Jag lider med Elena och deras fina dotter Luna”, skriver Montazami i bloggen.

Inlägget heter ”Kramade Kamran lite extra i dag” – Kamran Montazami är tv-profilens make sedan många år tillbaka.

”Kram till er alla och ha Elena Belle i era tankar som har precis förlorat sitt livs största kärlek och pappan till hennes dotter Luna”, skriver Maria Montazami.

Michael Theanne har varit manager för flera dj:s – bland andra Steve Aoki, Cheat Codes and Deorro. 

Även Steve Aoki skriver om sorgen på Instagram. 

”Jag är så förkrossad. Fan. Jag älskar dig så mycket. Jag älskar dig bror. Jag älskar dig och saknar dig så mycket. Jag kan inte säga hejdå. Jag älskar dig så mycket. Jag saknar dig mer än vad jag kan säga”. 

”Jag kommer att vaka över min guddotter Luna för resten av livet”. 

Expressen har sökt Elena Belle. 

Här bryter Elena Belle ihop efter Maria Montazamis ord

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.