Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Maria Montazamis sorg efter upptäckten: ”Helt olycklig”

Maria Montazami befinner sig i klimakteriet.Foto: ANDREAS L ERIKSSON / STELLA PICTURES ANDREAS L ERIKSSON
Maria Montazami och maken Kamran Montazami.Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Maria Montazami känner sig olycklig.

Nu berättar hon om livsförändringen som under den senaste tiden fått henne må dåligt. 

”Jag är helt olycklig. Har inte riktigt känt mig som mig själv de senaste 3 veckorna”, skriver hon i ett blogginlägg.

Hollywoodfrun Maria Montazami, 53, och maken Kamran Montazami firade nyligen 32 år tillsammans. Paret som bor i en stor villa i Kalifornien, USA, njuter för tillfället av sommaren som innebär att flera av barnen kommer hem på besök. Trots detta berättar nu tv-profilen att hon känner sig olycklig. I ett blogginlägg skriver Maria Montazami om att hon tror att hon kan ha kommit in i klimakteriet och att livsförändringen till och med fått henne att söka vård.

”Tyvärr så tror jag att jag har kommit in i klimakteriet och jag är helt olycklig. Har inte riktigt känt mig som mig själv de senaste 3 veckorna”, skriver hon i blogginlägget.

Maria Montazami menar också att hon inte längre känner sig glad på mornarna när hon vaknar och vädjar nu efter följarnas hjälp. 

”Vad är nu detta för något nytt i mitt liv. Nej inte min stil att inte alltid vakna upp och vara glad. Har ni upplevt klimakteriet eller är ni i smeten just nu? Ugh vad gör man?”

Flera läsare kommenterar att de förstår Maria Montazamis tankar kring klimakteriet och berättar om sina egna erfarenheter.  

Vattnade dotterns marijuanaväxter

Nyligen uppdagades det att Maria Montazami hade gjort en knarkupptäckt hos dottern Hanna, 25, och hennes partner, Rudy. Det var när Maria och Kamran var på besök hos dottern för att vattna hennes blommor som de upptäckte vad de egentligen vattnade. 

”Jo vi vattnar bland annat marijuana. Har ingen erfarenhet om detta. Vet inte exakt hur det funkar men inget Hanna använder i alla fall. Rudy har säkert allt under kontroll nu när allt är lagligt. Så låt oss inte hoppa till attack innan vi vet mer. Jag undersöker och återkommer”, skrev hon då i blogginlägget.