Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tårarna och hårda orden bakom kameran – Montazamis utspel

Maria Montazami gråter i säsongsavslutningen. Foto: TV3
Gunilla Persson tröstar Elena BelleFoto: TV3
Gunilla Persson och Elena Belle kramas.Foto: TV3

Oväntade vändningar – så summeras säsongen av ”Svenska Hollywoodfruar” av Nents presschef Susanne Nylén. 

Nu berättar hon hur det var bakom kulisserna under den dramatiska säsongsavslutningen. 

– Det var väldigt mycket känslor. Mycket som bubblade upp till ytan och mycket som skulle ventileras och det märks ju verkligen i avsnittet, säger hon.

I säsongavslutningen av ”Svenska Hollywoodfruar” ställs allt på sin spets. Åsa Vesterlund, 44, och Gunilla Persson, 60, har blivit sams efter säsonger av bråk. I stället är det Maria Montazami, 53, och Elena Belle, 34, som ryker ihop. 

Elena Belle tycker att Maria Montazami har pratat illa om henne bakom hennes rygg – och konfronterar henne. 

– Jag bara känner att det är så grovt att du har sagt att ja hon har väl särat på benen tillräckligt, säger Elena Belle i programmet. 

– Ja men det har jag faktiskt sagt. Och vad var det i för sammanhang? Det var i något helt annat sammanhang, säger Montazami och ber sedan om ursäkt. 

Ordväxlingen gör att båda bryter ihop ihop i tårar. 

Maria Montazami och Elenea Belles tårar

Nu berättar Susanne Nylén, presschef för Nent som äger Viafree, Viaplay och TV3, hur det var på inspelningen. 

– Vad som syns i programmet är över tre timmars inspelning, det var mycket som hände. Det som händer är i komprimerad form i programmet. Det var väldigt mycket känslor. Mycket som bubblade upp till ytan och mycket som skulle ventileras och det märks ju verkligen i avsnittet. 

Hon berättar att det inte är något väsentligt som har klippts bort. 

– Sen så finns det så klart mycket nyanser och alla fruar har sin uppfattning av situationen och det var väldigt mycket som sades och av förståeliga skäl så kan inte allt det komma med. 

Nylén om säsongen: Oväntad

Susanne Nylén berättar att de alltid följer upp med fruarna efter en inspelning och just i det här fallet var det ingen som behövde extra stöd. 

– Vi har dels en dialog med dem och exakt vad som sägs är inget vi kan gå in på i detalj men min uppfattning är att det inte finns en massa gammalt groll som ligger och bubblar fortfarande. 

Säsongen summerar presschefen som intressant. 

– Den har varit intressant på det sättet att det är mycket som har sats på sin spets och ovänner har blivit vänner och nya konflikter har bubblat upp. Det har varit nya vändningar hela tiden som har varit oväntade utifrån hur om tv-publiken är vana att se fruarna, säger hon och fortsätter: 

– Att Maria har hamnat i ovanligt många trängda situationer och att Åsa och Gunilla faktiskt har blivit vänner efter alla bråk. Att Siv har hamnat i konflikter. Det har varit en lite oväntad säsong skulle jag säga. 

Siv Cottons ord till Maria Montazami

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.