Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Maria Montazamis miljoner – lärdomen från Läckberg

Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Foto: ANNA-KARIN NILSSON
Foto: STELLA Pictures / Splash News
Foto: ANNA-KARIN NILSSON

Hollywoodfrun Maria Montazami är starkt förknippad med ”Svenska hollywoodfruar” men besöker själv aldrig Hollywood.

Nu berättar hon om miljonvinsterna från programmet, sidoinkomsten och varför hon inte kan sluta med botox.

– Jag är miljonär och det är helt okej, säger hon i podcasten tv-fabriken med Fredrik Ralstrand. 

När Maria Montazami, 56, gästar podcasten ”Tv-fabriken” berättar hon för första gången att hon blivit miljonär på tv-serien och att det är deckardrottningen Camilla Läckberg som fått henne att öppna upp om inkomsterna.

– Det här är nog första gången jag sagt att jag är miljonär till någon människa. Nu har jag lärt mig av Camilla Läckberg att säga man ska vara stolt över det man jobbat och har gjort, säger hon.

Men trots att Maria Montazami främst är känd för sin medverkan i ”Svenska hollywoodfruar” så bor i själv Orange County och undviker helst Hollywood.

– Jag tycker det är så skrämmande med alla hemlösa, med pandemin. Alla måste ha munskydd. Nej, inget för mig. Jag är så inbakad i mitt eget lilla liv där jag bor i grindat område. Vi har knappt covidoutbreak där jag bor, inga hemlösa. Det är så bubbligt och mjukt och rent och fint, säger Maria Montazami. 

Därför vill hon inte sluta med botox

Maria Montazami lägger varje vecka tid på att fixa manikyr och pedikyr och säger att det är viktigt för henne att vårda sitt yttre. I podden berättar hon om varför hon inte tänker sluta med botox.

– Det måste man ju så att man inte blir hur rynkig som helst, säger hon och tillägger:

– Men att hålla på med andra skönhetsgrejer. Du vet kanske suga av fett på armarna och ben, sånt tycker jag är lite väl onödigt men en och annan rynka kan ju ryka.

Videohälsningarna

Maria Montazami säljer videohälsningar via tjänsten ”memo” där hon tar 600 kronor per samtal. Och Maria Montazami har fullt upp med sidosysslan, sen december hade hon gjort över 1200 inspelningar, och i radiointervjun berättar hon att hon gjort tre stycken bara samma morgon som intervjun.

– Det är så roligt att glädja folk, och det folk vill att jag ska säga är så fint, säger Maria Montazami.

Lyxen utanför Hollywood 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.