Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Maria Montazamis försvar – efter anklagelser mot maken

Montazami avslöjar – kör ”Fifty Shades of Grey” i sovrummet.
Maria Montazami slår tillbaka – efter kritiken mot maken. Foto: SVEN LINDWALL
Maria Montazami slår tillbaka efter kritiken och försvarar maken, Kamran. Foto: ALL OVER PRESS / ALL OVER PRESS EERO HANNUKAINEN
Maria Montazami kritiserades efter fars dag-presenten till maken, nu besvarar hon kommentarerna. Foto: YESSICA THOR / STELLA PICTURES YESSICA THOR

Maria Montazami kritiserades av läsarna efter presenten till maken, Kamran Montazami.

I ett nytt blogginlägg besvarar nu tv-profilen kommentarerna och försvarar sin man.

”Så himla typiskt att man tar åt sig av det negativa och låter inte det positiva gräva sig in i mitt hjärta i stället. Kamran är en vuxen man”, skriver Maria Montazami i ett blogginlägg.

Maria Montazami, 53, klev in i TV3:s ”Svenska Hollywoodfruar” för tio år sedan och har sedan dess blivit en av Sveriges mest folkkära tv-profiler. Förutom TV3-succén har hon även medverkat i TV4-programmet ”Let's dance” 2013, där hon kammade hem en tredjeplats. Något som varken hon eller maken, Kamran Montazami, var beredda på och paret hade under perioden sin största kärlekskris, skriver Hänt.

– Jag sa att jag kommer tillbaka om två veckor, jag kommer säkert åka ut första veckan. Men jag var ju där i elva veckor och Kamran har aldrig dammsugit, aldrig varit själv med Emma och Nicholas (de två yngsta av deras fyra barn, reds. anm) och han är über-orolig. Han är jätterädd att något ska hända så det blev helt fel. Och sen alla skriverier och det var lite svårt, har hon tidigare berättat i podcasten Nemo möter en vän, skriver Hänt.

Maria Montazami kritiseras efter presenten

Efter kärlekskrisen har paret kämpat hårt för sitt äktenskap och på sin blogg visade Maria Montazami stolt upp presenten hon köpt till Kamran när det nyligen var fars dag i USA där familjen är bosatt. Bilderna fick dock inte det gensvar hon ville ha, skriver nöjessajten.

Maria Montazami hade köpt en blommig skjorta som Kamran under en båttur hade på sig. Läsarna menade dock att maken bara tagit på sig skjortan för att vara snäll och att det syntes tydligt på bilderna att han inte tyckte om den, skriver nöjessajten. 

I stället tyckte de att Maria Montazami nästa gång borde fråga sina barn om hjälp att välja present.

”Kamran är en vuxen man”

Tv-profilen besvarar nu kritiken i ett nytt blogginlägg, och menar att hon blev ledsen av vissa kommentarer.

”Så himla typiskt att man tar åt sig av det negativa och låter inte det positiva gräva sig in i mitt hjärta i stället. Kamran är en vuxen man och blir inte lidande av att ha på sig en blommig skjorta till fars dag. Tummen upp för Kamran som vågar och är tacksam för en gåva!!!” skriver Maria Montazami i blogginlägget.