Maria och Kamran Montazami har barnen Sara, 22, Hanna, 19, Emma, 17, och Nicholas, 15 tillsammans. Dessutom har Kamran dottern Leila, 32, från ett tidigare förhållande. Här syns Maria tillsammans med Leila, i grön klänning och Kamrans systers mans syster Kian. Maria Montazamis blogg finns på http://blogg.amelia.se/maria-montazami/ Foto: Privat
Maria och Kamran Montazami har barnen Sara, 22, Hanna, 19, Emma, 17, och Nicholas, 15 tillsammans. Dessutom har Kamran dottern Leila, 32, från ett tidigare förhållande. Här syns Maria tillsammans med Leila, i grön klänning och Kamrans systers mans syster Kian. Maria Montazamis blogg finns på http://blogg.amelia.se/maria-montazami/ Foto: Privat

Maria Montazami: "Vi står varandra nära"

Publicerad

Hon har fått fyra barn med sin make Kamran.

Nu berättar tv-stjärnan Maria Montazami, 47, om sin okända styvdotter.

- Hon är underbar. Vi står varandra nära, säger Maria Montazami.

Svenska Maria Montazami, som slog igenom i tv-serien "Hollywoodfruar" och som i höstas var nära att dansa hela vägen mot segern i "Let's Dance" har fyra barn min sin man Kamran: Döttrarna Sara, 22, Hanna, 19, och Emma, 17, samt sonen Nicholas, 15.

Hon har också en styvdotter. Maken Kamrans barn Leila, 32, som han fick innan han träffade svenskan.

"Det är vårt privatliv"

- Jag tycker absolut inte att det är någon hemlighet, säger Maria Montazami.

Men tv-stjärnans styvdotter har aldrig tidigare synts i de tv-program som Maria medverkat i.

- Att Kamran har en dotter har ingenting med "Svenska Hollywoodfruar" att göra, det är vårt privatliv. Hon har ingen lust att vara med i programmet och man måste respektera att alla inte vill synas. Leila är vuxen och har sin egen familj, säger Maria Montazami.

Med Kamran. Foto: Olle Sporrong.
På Maria Montazamis blogg på amelia.se har Leila dock figurerat från och till. Nyligen lade stjärnan upp en bild på sin styvdotter i bloggen.

Läsarna hyllade Maria

Många av läsarna blev förvånade över den "hemliga" dottern och reaktionerna från hennes fans lät inte vänta på sig. De hyllade Maria Montazami efter hennes blogginlägg.

- Hon är absolut ingen hemlighet och har aldrig varit. Leila är en stor del av vår familj och vårt liv, hon är underbar och vi står varandra nära. Vi umgås som vanliga människor, säger Maria Montazami.

Tv-stjärnan berättar att Leila är lyckligt gift och har två barn -vilket gör att Kamran nu är morfar. Och trots att styvdottern inte vill vara med i "Svenska Hollywoodfruar" är hon glad för den framgång programmet har gett Maria Montazami.

- Hon är jättestolt över mig och tycker att jag är världens roligaste styvmamma. Hon tycker att jag är fantastisk. "Jag älskar dig Maria, du är bäst", brukar hon säga.

 

Läs Maria Montazamis blogg på http://blogg.amelia.se/maria-montazami/

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag