Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Maria Montazami repade någons bil – och smet

Tidigare Hollywoodfrun Maria Montazami berättar att hon råkade repa någons bil nyligen och sedan smitit.
Foto: NAINA HELéN JÅMA / TT / TT NYHETSBYRÅN
Maria Montazami är nyss hemkommen från inspelningen av Discoverys nya överlevnadsprogram.
Foto: MAJA SUSLIN / TT NYHETSBYRÅN

Maria Montazami blev känd för svenska folket som en av de glamourösa svenska Hollywoodfruarna i TV3:s dokusåpa. 

I en intervju med Hänt avslöjar hon sin värsta ”kris” hittills, som skedde för bara några veckor sedan.

– Jag råkade göra repor på någons bil och smet från platsen, säger hon.

Maria Montazami, 55, slog igenom stort när hon från starten 2009 medverkade i realityprogrammet ”Svenska Hollywoodfruar” i TV3. 

Efter tio år i rutan kom beskedet förra året att den omtyckta såpan lägger ned på grund av dalande tittarsiffror. 

I en intervju med Hänt berättar hon om känslorna kring nedläggningen.

– Det var blandade känslor. Hollywoodfruar har gett mig så mycket i min mänskliga tillväxt, så när jag fick höra att slutet var nära blev jag lite ledsen så klart, för jag har haft det så fantastiskt roligt. Det har varit en show som tillfört så väldigt mycket för mig och min familj.

Hon berättar även att det var lite av en lättnadens suck, och att det var skönt att slippa både löshåret och ”vissa krav man ställde på sig själv”. Nu är det mest mjukisbyxor som gäller och hon tycker det är skönt ”att vara tillbaka till sig själv”. 

”En lite halvjobbig kris”

På frågan vilken som varit den värsta krisen hon har haft svarar hon:

– Jag vet inte om jag haft någon jäkla kris, jag har aldrig varit riktigt sjuk eller så. En lite halvjobbig kris – när jag kände att hjärtat höll på att fastna i halsgropen – hände för några veckor sedan. Jag råkade göra repor på någons bil och smet från platsen. ”Helvete”, tänkte jag och drog. Två dagar senare var min bil fixad, men jag tänker aldrig återvända till platsen. Otroligt oärligt gjort!

Tv-projekt framöver

Livet i Laguna Niguel utanför Los Angeles rullar på precis som vanligt med maken Kamran, 59, som är mäklare och de fyra barnen: Sara, 30, Hanna, 27, Emma, 24, och Nicholas, 22.  

Och bara för att kamerorna har slocknat där hemma betyder inte det att tv-karriären är över. 

Nyligen befann hon sig på en öde ö i Stilla havet tillsammans med ett gäng andra kända ansikten som Magdalena Graaf, 46, och Mikael ”Soldoktorn” Sandström, 63, för att spela in Discoverys nya realitysatsning baserat på det brittiska överlevnadsprogrammet ”The Island”.

– Jag vet inte riktigt hur det här kommer att gå. I alla fall hoppas jag på sol och bad, god mat och fin härlig dryck, nya vänner och mycket skratt, sa hon med glimten i ögat på sin Instagram strax innan avfärden. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.