Maria Montazami i tårar över sin styvdotter

Kamrans okända dotter medverkar i "Svenska Hollywoodfruar".

Då börjar Maria Montazami att gråta - efter att styvdottern berättat om problemen i sin familj.

– Vi tycker inte att det är kul. Vi tycker att barnen ska vara här med sin mamma, säger Maria Montazami.

Maria Montazami, 49, har fyra barn med sin Kamran: Sara, 24, Hanna, 21, Emma, 18, och sonen Nicholas, 16. Hon har också en styvdotter, Leila, 34, som Kamran fick innan han träffade Maria Montazami.

– Hon är som min mamma, om jag har några problem är Maria den första jag berättar för, säger Leila i programmet.

Hittills har inte Leila medverkat i realityserien, men i tisdagens avsnitt var det dags för ett restaurangbesök.LÄS MER: Hon medlar stora HollywoodfrufajtenOch så fort de satte sig ner för att titta på menyn började Leila prata om sina familjeproblem. Enligt Leila skulle hennes man ta med deras två barn på semester till Libanon - men de kom inte tillbaka.

Maria Montazami bryter ihop när styvdottern berättar om sina familjeproblem.
Maria Montazami och Kamrans dotter Leila.
Inte heller Leila kunde hålla tårarna borta.

– Han tog barnen till Libanon, och sa att de skulle på semester, men han sa aldrig att han planerat att flytta hem igen, säger Leila i "Svenska Hollywoodfruar".

Hon berättar att maken vill att hon flyttar dit, men att hon nu vill skilja sig.

– Barnen behöver komma hem, men det kommer att bli tufft. Det som oroar mig mest är barnen. Jag måste göra det bästa av situationen för dem, säger hon.LÄS MER: Hon hoppar av HollywoodfruarLeila börjar gråta när hon berättar om sin familjesituation - vilket också får Maria Montazami att bryta ihop.

– Det här är faktiskt en ganska allvarlig situation, säger Maria Montazami i programmet.

Hur reagerar du på det som hänt?

– Vi tycker inte att det är kul. Vi tycker att barnen ska vara här med sin mamma. Men ibland kanske det kan vara bättre att vara hos sin pappa. Leila jobbar ju och det kanske hade varit svårare för henne som ensamstående mamma att fixa med barnvakt här. De är väldigt säkra där, säger hon.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.