Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Maria Montazami i otrohetsbråk

Maria MontazamiFoto: THOMAS ENGSTRÖM / THOMAS ENGSTRÖM EXPRESSEN
Maria MontazamiFoto: CORNELIA NORDSTRÖM
Maria Montazami och Kamran Montazami.Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Foto: SVEN LINDWALL

Maria Montazami har ingen tolerans för otrohet – och är noga med att markera revir.

När en kvinna närmade sig maken Kamran Montazami så drog Hollywoodfrun henne i håret.

– "Han är min!" En sådan där riktig halsryckare, och det var hemskt, säger Maria Montazami om infallet i Mix Megapols podcast "Dilemma".

Maria Montazami och maken Kamran Montazami har varit gifta sedan 1990, och är lyckliga tillsammans.

Trots det har Hollywoodfrun dragit en kvinna i håret - för att hon var rädd för att maken skulle vara otrogen med henne.

I podcasten "Dilemma" på Mix Megapol berättar Maria Montazami om den dramatiska händelsen.

– Jag fick dra en tjej en gång i håret. Jag tyckta att  hon höll på med Kamran, jag tänkte "Vad fasen håller ni på med?", så jag drog henne i håret, berättar hon i radioprogrammet.

Maria Montazami: "Han är min!"

Hon förklarar känslorna som fick henne att dra kvinnan hårt i håret.

– "Han är min!" En sådan där riktig halsryckare, och det var hemskt, säger hon.

"Svenska Hollywoodfruar"-profilen säger också att det är viktigt för henne att kunna lita på sin make och partner - och att hon inte har någon tolerans för otrohet. Att behöva oroa sig för sin partner är dåligt för kroppen, menar hon.

– Jag gjorde det klart att "don't go there", det har inte jag tid med. Det är jättedåligt för kroppen och hjärtat, för då svettas man ju verkligen om man ska vara orolig för en annan människa och hans beteende, det har man liksom inte tid för, säger Maria Montazami.

 

LÄS MER: Maria Montazami jobbade för knarklangare

 

Maria Montazami lurade maken

 

LÄS MER: Maria Montazami: "Jag vill skiljas"

 

I "Svenska Hollywoodfruar" gav Montazami en riktig överraskning.

– Vi skulle göra en skål för hur fantastiskt glada vi var över att vi äntligen var tillsammans och att vi kunde höja våra glas i trädgården. Då tänkte jag att jag skulle slå till med något riktigt överraskande. Då sa jag, "I want a divorce". För det har jag sett på tv och jag tycker att det verkar vara så kul att säga. Men Kamran blev ju chockad, berättar hon.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.