Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Margaux Dietz tid med vännerna efter uppbrottet

Margaux Dietz besökte på Måns Zelmerlöw och Jonas Björkmans välgörenhetsmiddag.
Foto: Margaux Dietz/Instagram
Där minglade hon bland annat med Viktor Frisk.
Foto: Margaux Dietz / Instagram
Under samma morgon som festen berättade Margaux Dietz att hon och
Foto: Pressbild

På tisdagsmorgonen meddelade Margaux Dietz att hon och Seán Canning brutit sin förlovning.

På kvällen var Dietz på plats på en välgörenhetsmiddag för Zelmerlöw & Björkman Foundation.

Det var på tisdagsmorgonen som Margaux Dietz berättade på Instagram att hon och Seán Canning, 31, gått skilda vägar.

Vi är fortfarande bra vänner som tycker om varandra. Men avslut är såklart aldrig enkla”, skrev Margaux Dietz i sin Instagram-story.

Under dagen har Margaux Dietz delat med sig av uppdateringar på Instagram från ett event med insamlingsstiftelsen Zelmerlöw & Björkman Foundation, som startats av tennisspelaren Jonas Björkman och artisten Måns Zelmerlöw. 

Senare på kvällen var influencern även på en välgörenhetsmiddag för insamlingsstiftelsen tillsammans med bland andra PR-konsulten Lili Assefa, influencern Viktor Frisk och hans pojkvän.

https://www.instagram.com/p/CWoGU18Mq4R/

Förlovade sig i februari 

Det var i januari i år som Margaux Dietz, 31, berättade att hon och Seán Canning, 30, som arbetar inom PR-branschen, var ett par.

Det går åt väldigt mycket tid till att vara kär. Jag har försökt hålla mig ifrån att berätta mer, men det är svårt när man är så glad och älskar någon. Så nu får det räcka, här är han”, skrev Margaux Dietz på sin blogg och visade upp en bild på sin nya kärlek.

”Det jag kan säga är att han heter Sean, vi har suttit ihop ett tag och vi spenderar varje minut som vi kan tillsammans”, fortsatte hon.

I februari friade Seán Canning under uppmärksammade former på en snöig balkong.

”Jag finner inga ord men är världens lyckligaste. Det har gått fort men nu förstår jag att det är lätt om det är rätt”, skrev hon då.

Kritik mot Svenonius (M) för intervju med Margaux Dietz

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.