Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Margaux Dietz svåra period med maken: ”Lite kämpigt”

Margaux Dietz: I huvudet på en influencer
Margaux Dietz berättar ärligt om den tuffa period som hon och maken Jacob Libermann går igenom Foto: Eva Tedesjö / DN / TT
Paret gifte sig i april i år. Foto: Karin Törnblom / TT
”Ni är många som frågar om Jacob och mig och det har varit svårt att inte berätta allt för er men vi har det lite kämpigt just nu”, skriver Margaux Dietz i ett inlägg på sin blogg. Foto: SVEN LINDWALL

Influencern Margaux Dietz berättar ärligt om hur hon och maken Jacob Liebermann för tillfället upplever en svår period i sin relation.

”Vi har det lite kämpigt just nu”, skriver Dietz i ett inlägg på sin blogg

Margaux Dietz, 29 och Jacob Liebermann gifte sig under uppmärksammade former i våras, när Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor vigde paret.

Nu, ungefär ett halvår senare berättar influencern och bloggaren att paret just nu genomför en tuff period.

”Ni är många som frågar om Jacob och mig och det har varit svårt att inte berätta allt för er men vi har det lite kämpigt just nu. Det har varit hektiska månader med fullt pådrag från alla håll och kanter”, skriver hon på bloggen.

”Fortfarande världens finaste familj”

Margaux Dietz förklarar ber också om att människor nu ger dem tid i fred.

”Vi älskar varandra, bor ihop och har fortfarande världens finaste familj som vi kämpar för. Jag skulle verkligen vilja att ni respekterar vårt privatliv just nu”.

”Ni kanske förstår att jag inte kommer kunna berätta allt som händer, allt kommer lösa sig något sätt. ❤️”, fortsätter hon i inlägget som är signerad både henne själv och Jacob Liebermann.

I blogginlägget postar hon också två olika bilder där makarna håller om varandra.

Margaux Dietz har även postat en bild på henne och maken på Instagram med bildtexten ”Staying strong in tough times”. Ett inlägg som har mötts av mängder av emoji-hjärtan och stöd från hennes följare.

Expressen söker Margaux Dietz.

https://www.instagram.com/p/B3STaaKI39m/