Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Margaux Dietz släpper erotisk roman: ”Handlar om rätten till njutning”

Programledaren och influencern Margaux Dietz gör debut som författare inom skönlitteratur
Foto: Foto: Evelina Sigetty/pressbild

Programledaren och influencern Margaux Dietz gör debut som författare inom skönlitteratur – och ger ut en erotisk roman. 

– Min kommande roman handlar om rätten till njutning och att man som kvinna inte ska behöva be om ursäkt för sin sexualitet, säger Margaux Dietz i ett pressmeddelande.

Margaux Dietz är just nu aktuell som programledare för TV3:s program ”Duellen”. 

I oktober gör hon debut som författare inom skönlitteratur och släpper då sin erotiska roman. Hon har tidigare gett ut självbiografin ”Your best life” och är även aktuell med sin andra barnbok som släpps i april. 

– Jag känner att det finns ett hål i det litterära utbudet när det kommer till erotiska och igenkännande berättelser skrivna av kvinnor för kvinnor. Min kommande roman handlar om rätten till njutning och att man som kvinna inte ska behöva be om ursäkt för sin sexualitet, säger Margaux Dietz i ett pressmeddelande.

Har inspirerats av verkliga händelser

I sin Youtubekanal berättar Dietz att boken har inspirerats av verkliga händelser och att det är en blandning av filmen ”Fifthy Shades of Grey” och ”Sex and the city”.

– Det är väldigt spännande, intressant och väldigt självutnämnande att skriva erotik men det är också någonting som jag redan älskar, säger hon i sin Youtubekanal. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.