Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Margaux Dietz släpper erotisk roman: ”Handlar om rätten till njutning”

Programledaren och influencern Margaux Dietz gör debut som författare inom skönlitteratur
Foto: Foto: Evelina Sigetty/pressbild

Programledaren och influencern Margaux Dietz gör debut som författare inom skönlitteratur – och ger ut en erotisk roman. 

– Min kommande roman handlar om rätten till njutning och att man som kvinna inte ska behöva be om ursäkt för sin sexualitet, säger Margaux Dietz i ett pressmeddelande.

Margaux Dietz är just nu aktuell som programledare för TV3:s program ”Duellen”. 

I oktober gör hon debut som författare inom skönlitteratur och släpper då sin erotiska roman. Hon har tidigare gett ut självbiografin ”Your best life” och är även aktuell med sin andra barnbok som släpps i april. 

– Jag känner att det finns ett hål i det litterära utbudet när det kommer till erotiska och igenkännande berättelser skrivna av kvinnor för kvinnor. Min kommande roman handlar om rätten till njutning och att man som kvinna inte ska behöva be om ursäkt för sin sexualitet, säger Margaux Dietz i ett pressmeddelande.

Har inspirerats av verkliga händelser

I sin Youtubekanal berättar Dietz att boken har inspirerats av verkliga händelser och att det är en blandning av filmen ”Fifthy Shades of Grey” och ”Sex and the city”.

– Det är väldigt spännande, intressant och väldigt självutnämnande att skriva erotik men det är också någonting som jag redan älskar, säger hon i sin Youtubekanal. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.