Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Margaux Dietz säljer sin lägenhet

I somras berättade Margaux Dietz om sina investeringar: ”Jag har haft lite tur”.
Margaux Dietz säljer sin lägenhet i Vasastan.
Foto: Skärmdump / Youtube / Margaux Dietz

Magnifik utsikt, takterrass, inglasad balkong med platsbyggd bar. 

Margaux Dietz säljer lägenheten – för det nätta utropspriset 17,5 miljoner kronor. 

– Jag tänker att jag har gjort en god gärning, säger influencern i ett YouTube-klipp. 

Influencern Margaux Dietz säljer sin lägenhet om 152 kvadratmeter i Birkastan i Stockholm. Lägenheten ligger på Tomtebogatan på sjättevåningen, i en ombyggd vindsvåning.  

Hon flyttade in med sonen Arnold i oktober 2020 – nu känns lägenheten för stor, uppger hon i ett YouTube-klipp

– Jag bor här med Arnold på 152 kvadrat, varannan vecka bor jag helt själv. Tanken när jag köpte lägenheten var kanske inte att jag skulle bo här själv, men jag bor själv i den. 

Men hon vill inte bara bo mindre – det finns också fler skäl till att lägenheten nu ligger ute till försäljning: Hennes exman. 

2019 separerade hon från Jacob Liebermann, som då flyttade till Frejgatan på Östermalm. Nu vill även Margaux till stadsdelen.

– Jag älskar det här området, men jag lever i princip i en annan stadsdel: Östermalm. Så jag vet att jag kommer byta stadsdel: Lite mindre, på Östermalm och närmre Arnolds nya skola, säger hon. 

Hon vill underlätta för sonen att kunna gå till och från den nya skolan – när det är dags – och att hon och exmaken ska vara lite mer centrerade och komma närmare sitt kontor. 

Vill ha 1,4 miljoner mer

När hon köpte lägenheten i oktober 2020 betalde hon 16 100 000 kronor. Sedan dess har hon målat om några av lägenhetens väggar och byggt en platsbyggd bar på den inglasade balkongen. Nu säljs takvåningen med utropspris 17 500 000 kronor. 

Lägenheten är en etage-våning med stora öppna ytor, synliga takbjälkar, murstock och både terrass och inglasad balkong. 

Mest känt från lägenheten är dock kanske dörren in till bostaden. Det var framför den som en man låg utslagen och som Margaux Dietz filmade och la upp i sina sociala medier kanalen. Efter en massiv kritikstorm gick hon själv ut och bad om ursäkt, men agerandet kostade henne flera stora samarbeten, exempelvis med träningsmärket Stronger. 


https://www.instagram.com/p/Cb-D2KANBiz/

Ilska mot Margaux Dietz efter film på ”blodig” man

Influencern: Låg “blåslagen” utanför min dörr • Skrattade – nu är videon borta.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.