Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Margaux Dietz nya jobb – leder nytt tv-program

Han är Margaux Dietz nya kärlek
Nu har profilen fått ännu ett tv-jobb.
Foto: ALI LORESTANI / TT NYHETSBYRÅN
Margaux i Let's dance 2018.
Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES
På ELLE-galan.
Foto: Eero Hannukainen/TT / TT NYHETSBYRÅN / Eero Hannukainen / ©Eero Hannuk

Magaux Dietz, 30, fortsätter karriären i tv.

Nu står det klart att hon tillsammans med Pontus Gårdinger leder det nya tävlingsprogrammet ”Duellen” som kommer att gå att streama och som sänds på TV3 i vår.
– Jag är otroligt taggad på att få leda vårens stora underhållningsprogram, säger Margaux Dietz.

Först ut var tv-debuten i ”Let's dance”. Därefter följde programledarjobbet för ”Hemliga beundrare” och flera intervjuer i tv-soffor. Nu axlar Margaux Dietz ännu ett programledarjobb när hon i vår leder ”Duellen” som har premiär på Viaplay, Viafree och TV3 i vår.

Tävlingsprogrammet går ut på att människor, maskiner och djur får mötas i vad som beskrivs som, galna, roliga och spännande, dueller.

– Jag vågar utlova spännande och märkliga dueller som är roliga för hela familjen, säger Margaux Dietz i ett pressmeddelande.

Programmets tio avsnitt som görs i samarbete med ett casinobolag kommer att sändas på söndagar och deltagande lag får i uppgift att försöka gissa rätt på utgången i de olika duellerna. Det lag som vinner varje söndag kan ta hem 50 000 kronor. 

Via ”Duellen”-appen kan även tittare gissa hemifrån tv-soffan.

Se när Margaux gästade ”Klassfesten” i TV4.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.