Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Margaux Dietz nya besked om relationen

Margaux Dietz är ny programledare för Hemliga Beundrare – hör henne berätta om nya uppdraget.
Margaux Dietz har varit mamma i två och ett halvt år. Foto: OLLE SPORRONG
Margauz Dietz på Mammagalan.

Margaux Dietz Liebermann har varit ärlig med att det är tufft i relationen med maken just nu. 

Nu ger hon ett nytt besked om kärleken. 

– Vi kämpar på, det gör vi och vi har en jättebra relation. Vi firade fars dag i går och vi hoppas på det bästa, säger hon. 

Margaux Dietz Liebermann, 29, har varit mamma i två och ett halvt år och för tredje gången dyker hon upp på Året mama-gala – där mammor uppmärksammas och hyllas.  Dietz Liebermann har sonen Arnold tillsammans med sin man Jacob Liebermann. 

– Det känns bra, säger Margaux Dietz innan galan och fortsätter:  

– Nu är man verkligen mamma på riktigt. 

Dietz berättar att det finns mycket hon ser fram emot med galan. 

– Ser alltid fram emot den här gråtfesten men speciellt att träffa alla andra mammor som alltid är supertaggade för att de har lämnat barnen hemma. Det är väldigt kul. 

Vad vill du säga till alla mammor som kämpar med press och stress från alla håll? 

– Att de inte är ensamma och att det hjälper väldigt mycket att prata om det. Träffa andra mammor. Ja man kan känna sig så ensam när det är tufft ibland som mamma. Ja prata mer med varandra.  

Margaux om äktenskapet

Margaux Dietz Liebermann har tidigare varit ärlig med att relationen med maken inte är helt bra just nu. Nu berättar hon hur landet ligger där just nu. 

– Vi kämpar på, det gör vi och vi har en jättebra relation. Vi firade fars dag i går och vi hoppas på det bästa. 

Hon berättar att de gjorde hemgjord pasta. 

– Det var väldigt mysigt. Jag gjorde en deg och killarna gjorde en. Det blev inget av deras deg men det blev ju i alla fall en middag, så det var väl bra. 

Blir programledare

I dag blev det också känt att Margaux Dietz Liebermann gör programledardebut. Hon ska ta över ”Hemliga beundrare” efter Malin Gramer, 41. 

– Det är helt otroligt. Något som jag har drömt om hela livet. Någonstans så tror jag att mitt youtubande har varit en plattform där jag får göra mitt eget programledande. Men också kul nu att få testa att få göra det på riktig tv. 

Programmet sänds i början av 2020. 

Hör när Margaux Dietz ger sitt bästa lyckorecept under årets Bokmässa.