Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Margaux Dietz kyssbild får fansen att undra

Margaux Dietz kyssbild får fansen att undra
På Instagram visar Dietz hur hon och Emil Ingemarsson sitter nära och håller om varandra.
Margaux och Emil syns pussas på Emils Instagram story.
Margaux Dietz.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Har influencern Margaux Dietz hittat kärleken på nytt, efter uppbrottet från exet Jacob Liebermann?

På Instagram syns Youtubern nämligen pussas och semestra med vännen Emil Ingemarsson, något som nu får fansen att undra.

Det var i december förra året som Youtube-profilen Margaux Dietz, 29, gick ut med att hon och partnern Jacob Liebermann, 35, hade gått skilda vägar. Paret hade då gift sig under en inofficiell ceremoni i april samma år, som hölls av vännen och KD-ledaren Ebba Busch Thor, men var inte ännu lagligt gifta. De har också sonen Arnold tillsammans.

Sedan uppbrottet har Dietz berättat att hon fokuserar på sitt barn och sin karriär, och har fortsatt vara singel. Men nu verkar det som att influencern fått sitt hjärta stulet av vännen Emil Ingemarsson.

Margaux Dietz pussas med Emil Ingemarsson

På Ingemarssons Instagram story syns de två nämligen sitta och pussas, och Margaux Dietz visar i sin tur på sin Instagram story hur de sitter tätt och håller om varandra på restaurang. 

Dietz och Ingemarsson har länge synts umgås tillsammans och dykt upp i varandras sociala medier, och båda är nära vänner med Samir och Viktor-artisten Viktor Frisk.

Expressen har sökt Margaux Dietz för en kommentar.

Han är den kändaste Margaux Dietz har kysst:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.