Margaux Dietz drag – för sonens framtid

Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Foto: EVA TEDESJÖ / DN TT NYHETSBYRÅN

Margaux Dietz ger sig in i leksaksbranschen – med sonen Arnold i åtanke.

Nu berättar influencern om beslutet för sonens framtid och livet som ensamstående mamma.

– Det som är bra när man är sin egen chef är att jag kan lägga mitt eget schema och anpassa utifrån den tiden jag har Arnold hos mig, säger Margaux Dietz.

När man är mamma till en treåring är leksaker en självklar del av ens liv. Därför väljer influencern Margaux Dietz nu att inleda ett nytt samarbete med gamla skivaffären CDON, som börjar sälja leksaker.

Dietz väljer att fokusera på sonens framtid, och vill att han ska lära sig saker med leksakerna.

– Jag har med omsorg valt leksaker till min son Arnold, med stort fokus på saker som ska stimulera hans sinnen och utveckla hans förmåga att kommunicera och lära sig nya saker. Mina följare frågar ofta hur jag resonerar kring val av leksaker till honom, så det känns klockrent att utforma det här samarbetet utifrån dessa insikter, säger Margaux Dietz.

Är ensamstående: ”Fungerar bra”

Efter uppbrottet från Arnolds pappa Jacob Liebermann lever Margaux Dietz som ensamstående, och har fått lägga om sitt liv lite för att få pusslet att gå ihop.

Hur fungerar livet som ensamstående mamma? 

– Det fungerar bra! Det krävs något mer planering och jag försöker lägga sena arbetsdagar då Arnold är hos sin pappa. Det som är bra när man är sin egen chef är att jag kan lägga mitt eget schema och anpassa utifrån den tiden jag har Arnold hos mig, säger influencern.

Hon är inte intresserad av att träffa någon ny kärlek under den närmaste framtiden – men tackar inte heller nej till kravlöst dejtande.

– Jag fokuserar på att lära mig vara ensam efter så många år i en relation. Men självklart är jag öppen för en trevlig dejt, säger hon.

Fokuserar på familjen

Precis som resten av världen påverkas vardagen av coronapandemin, men Margaux Dietz är tacksam över att hon kan fortsätta jobba ungefär som innan, och fokuserar på att se positivt på framtiden.

– Det är glädjande att jag får jobba med mina kunder och vara kreativ. Jag försöker att fokusera på jobb och min familj och det fungerar likt innan. Man får tänka nytt med vissa saker, vilket kan vara nyttigt, tycker hon.Programledaren för "Hemliga beundrare" berättar vem den mest kända hon kysst är...

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.