Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Marcus ”Mcuze” Johanssons hångelsvek i ”Paradise hotel”

Nu är Paradise Hotel tillbaka: Här är deltagare
Marcus ”Mcuze” Johansson och Jeane Tabuena smyger i väg.Foto: TV3
Marcus ”Mcuze” Johansson och Jeane Tabuena kysser varandra.Foto: TV3
Marcus ”Mcuze” Johansson tvekar på Lisa Sidén.Foto: TV3
– Han är som en magnet som jag bara sugs åt, säger Tabuena, i ”Paradise hotel”.Foto: FREDRIK NILSSON / VIAPLAY

Under kärleksveckan i ”Paradise hotel” smyger Marcus ”Mcuze” Johansson och Jeane Tabuena i väg – och kysser varandra utan att någon ser.

De båda står i par med andra men Johansson har börjat tveka på sin partner.

– Jag ångrar inte att jag kysste honom, men jag kanske borde vara mer ärlig med David, säger Tabuena i ”Paradise hotel”.

Andra veckan av ”Paradise hotel” vaknar deltagarna upp till kärlekstema i paradiset. Efter första veckans parceremoni står Marcus ”Mcuze” Johansson, 25, i par med Lisa Sidén, 19. Att paret känner varandra sedan tidigare tror Johansson är anledningen till att de valde att stå med varandra.

– Jag kände att det blev att jag och Lisa bildade ett par bara för att vi varit sedan tidigare, säger Marcus Johansson på presskonferensen.

Han har tidigare tvekat på sin partner och berättar under kvällen att det blivit värre och att han inte längre vill stå i par med henne.

– Jag tvekar brutalt mycket på henne just nu, säger Johansson i programmet.

”Han är lite som en magnet”

Johansson tvekar inte bara på sin partner utan har också visat intresse för Jeane Tabuena, 24. Inget har hänt mellan dem tidigare, men under första kvällen av kärleksveckan kysser de varandra.

– ”Mcuze” han är ju mystisk och han har lite den här sexiga personligheten. Han är som en magnet som jag bara sugs åt, säger Tabuena i ”Paradise hotel”.

Johansson och Tabuena sitter ensamma i en soffa när de kysser varandra. När de hör röster springer Marcus Johansson därifrån. 

– Att jag kysser ”Mcuze” i smyg och inte berättar det för David. Det känns skit faktiskt att jag gör så. Jag ångrar inte att jag kysste honom, men jag kanske borde vara mer ärlig med David om att jag har ett sug för ”Mcuze”, säger Jeane Tabuena i programmet.

Expressen har sökt Jeane Tabuena som avböjer att kommentera ytterligare.

Lisa Sidén om hemliga kärleken i Paradise Hotel

Lisa Sidén om hemliga kärleken i Paradise Hotel

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.