Marcus Birro har förlovat sig med sin Michaela Kälveskog Foto: Julia DansarieMarcus Birro har förlovat sig med sin Michaela Kälveskog Foto: Julia Dansarie
Marcus Birro har förlovat sig med sin Michaela Kälveskog Foto: Julia Dansarie
Marcus Birro har förlovat sig med sin Michaela Kälveskog Foto: ExpressenMarcus Birro har förlovat sig med sin Michaela Kälveskog Foto: Expressen
Marcus Birro har förlovat sig med sin Michaela Kälveskog Foto: Expressen

Marcus Birro har förlovat sig med Michaela

Publicerad

Marcus Birro har förlovat sig med sin Michaela Kälveskog på skärtorsdagen, enligt Hänt.

Trots att förhållandet tog slut så hittade de tillbaka till varandra.

– Jag känner mig yr, som sexton år igen, skriver Birro i ett sms till tidningen.

Författaren och Poeten Marcus Birro, 45, är förlovad. Han har hittat tillbaka till Michaela Kälveskog, 29, som tidigare var gift med Sverigedemokraternas partisekreterare Martin Kinnunen, skriver Hänt.

Men det har varit stormigt på vägen dit. Plötsligt en dag hade förhållandet tagit slut, men de skulle hitta tillbaka till varandra igen och förlovade sig på skärtorsdagen.

– Jag känner mig yr, som sexton år igen. Som om jag sitter i ett pariserhjul i väldigt hög fart, skriver Marcus i ett sms till Hänt.

Visar upp ringarna

På bilder som tidningen har publicerat syns paret med sina ringar. Marcus Birro förklarar att de ska fira med smågodis framför programmet "Lyxfällan" som de alltid brukar se tillsammans.

Författaren är däremot förtegen om huruvida det stundar bröllop för de båda.

 

LÄS ÄVEN: Alex Schulman äger Birro-tavlan

 

Marcus Birros relation med ex-frun Jonna Vanhatalo har uppmärksammats stort under den senaste tiden. Vanhatalo har sålt av flera ägodelar på internet som har tillhört Marcus Birro.

50 000 för Birro-tavla

Bland annat fick Alex Schulman en tavla som föreställer det tidigare paret. Priset landade på över 50 000 kronor och han avslöjade att det var några vänner som hade gått ihop för att köpa tavlan till honom.

– Det är ju 50 000 kronor mer än man hade kunnat hoppas på, ingen är gladare än jag. Jag har gått runt och skrattat här, berättade Jonna Vanhatalo för Expressen.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag