Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Marcelos flickvän ryter ifrån – trött på spekulationerna

Marcelo Peña i ”Paradise Hotel”.
Foto: Foto Patricia Recourt/Viafree

Marcelo Peña och Emilia Wahlund blev tillsammans för över ett år sedan. 

Men det är många som vill ha åsikter kring relationen – vilket nu får Wahlund att ryta ifrån. 

”Folk kan faktiskt förändras”, skriver hon på sin Instagram story. 

Tv-profilen Marcelo Peña, 30, och Emilia Wahlund, 22, har varit ett par i över ett år. På sociala medier delar de med sig av flera kärleksfulla bilder och visar ibland även vad de ger varandra för gåvor. Detta har en fått en följare att skicka ett meddelande till Wahlund, som hon har skärmdumpat och lagt ut på sin Instagram story. I meddelandet står det bland annat att hon verkar vara en ”trevlig människa”, men att hon borde tänka på sig själv för att inte ”stå där i slutändan helt tomhänt”. 

”Aldrig har jag sett honom lägga ut på att han köper något till dig. Med det menar jag så klart inte att han aldrig köper något, det har inte jag någon aning om. Men du ska inte glömma dig själv i relationen och ge alldeles för mycket”, står det bland annat. 

Emilia Wahlund skriver på sin story att hon är trött på meddelanden likt dessa och att hennes följare knappast ser hela deras relation på sociala medier. 

”Det här att Marcelo inte köper saker till mig? Det skulle inte spela någon roll alls om han inte gjorde det men han lägger ner mer pengar på mig än vad jag själv ens gör”, skriver hon. 

”Folk kan faktiskt ändras”

Hon skriver vidare att hon är trött på att behöva försvara sin pojkvän. Hon menar på att han inte är samma person som han var för några år sedan, då han bland annat hade ett stormigt förhållande med influencern Annica Englund, 30, och ett med tv-profilen Nina Glimsell, 26. 

”Han har blivit erbjuden stora summor av tv-program men han har tackat nej för att han är med mig, han respekterar mig och är en fin kille mot mig. Ni kan inte sitta och säga att han är en dålig kille utifrån hans tidigare relationer. Folk kan faktiskt förändras”, skriver hon. 

I ett meddelande förklarar Wahlund mer. 

”När det gäller folks åsikter om oss så tror jag att det handlar mycket om att de ser Marcelo som den person han har varit i de dokusåpor han har varit med i, medan jag ser honom på ett helt annat sätt eftersom vi lever tillsammans. Folk tror sig känna honom och jag vill ge den rätta bilden av Marcelo nu. Speciellt med tanke på hur mycket han växt som person det senaste året”, skriver hon.


https://www.instagram.com/p/CBnbBrTlxae/

Marcelo Peña om mötet med exet Glimsell: ”Skakis”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.