Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Marcelos erkännande – om sexet med Camilla

Q&A: Marcelos bästa mys i Paradise Hotel
Marcelo Peña erkänner att han är mindre stolt över hur han behandlade Camilla Skalleberg efter fyrkanten tidigare under säsongen.Foto: Expressen TV
Fyrkanten tidigare i säsongen. Foto: TV3
Marcelo Peña blir smått generad över att se sig själv ha sex i tv. Foto: Expressen TV/TV3
”Ska man vara helt ärlig så är det väl det här det jag är minst stolt över under säsongen”, berättar han.Foto: Expressen TV/TV3
Camilla Skalleberg.Foto: Foto: Viafree/ Patricia Recourt / Foto: Viafree/ Patricia Recourt

Marcelo Peña har varit den kanske mest centrala personen i årets ”Paradise hotel”-säsong och har haft ihop det med flera av tjejerna under säsongen.

Men i Expressens program Q&A erkänner han ett tillfälle han ångrar.

Tidigare under säsongen var Marcelo Peña, 29, inblandad i en fyrkant i ”Paradise Hotel”. Samtidigt hade deltagaren Camilla Skalleberg, som inte var inblandad i fyrkanten, vissa känslor för Marcelo. 

När hon kort efter sexakten i sängen kommer in i rummet för att söka tröst hos Marcelo Peña, leder det till att han även har sex med henne – trots att hon då är ovetandes om att han kort innan haft sex med Josefine Capplonch. 

– Camilla passade väl på att vara lite ledsen och försöka förföra mig. Och jag har alltid vara nog med att säga, för hon har velat ha sex med mig innan, ”Camilla, gör inget du ångrar i morgon”, och det har de faktiskt tagit med, så jag var stolt att de tog med den sidan från mig också. Så att det inte visade att jag bara har sex med folk. 

”Då fick det hända”

Han fortsätter:

– Så jag tänkte att jag kommer inte göra någonting förrän hon börjar. Och då började hon typ ta på mig och ta fram den kan man säga. Så då fick det hända.

Men trots att Marcelo Peña är glasklar med att han har spelat ett spel i ”Paradise hotel” och inte blandat in några känslor så finns en viss skam kring händelsen, erkänner han.

– Ska man vara helt ärlig så är det väl det här det jag är minst stolt över under säsongen. För jag hade inte duschat mellan gångerna. Jag kanske kunde ha sagt så här ”Camilla jag har precis haft sex med Josie. Bara så att du vet. Så om du vill fortsätta, då är det upp till dig ”

– Jag gillade ändå Camilla mest av tjejerna där inne. Hon var den som jag hade störst dragningskraft till. Det var det skönaste sexet där inne kan jag säga. För det var inte bara som att stå och sparka boll mot en vägg, det var lite mer som en fotbollsmatch. Det fanns lite mer än bara två människor.

Q&A: Camillas relation till Marcelo efter Paradise Hotel 

Q&A: Camillas relation till Marcelo efter Paradise Hotel