Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Marcelo Peñas svar på Jespers skarpa kritik

Hannah "HK" Klostermann kastade kulan när hon och Jesper Bengtsson vann ”Paradise Hotel”.
Marcelo Peña kastade kulan på rekordhöga 500 000 kronor i ”Paradise Hotel”, i programmet sa Peña att han skulle dela med sig av pengarna till dåvarande vännen Jesper Bengtsson.
Foto: Foto Patricia Recourt/Viafree
Jesper Bengtsson har inte fått några pengar och båda ”Paradise hotel”-profilerna säger att de inte längre är vänner.
Foto: Foto: Patricia Recourt/Viafree / Foto: Patricia Recourt/Viafree

I ”Paradise hotel” spelade de sida vid sida men i verkliga livet har de forna vännerna blivit ärkefiender – efter att Jesper Bengtsson blivit snuvad på sin del av Marcelo Peñas vinstpengar.

Nu svarar Marcelo på Jesper Bengtssons skarpa kritik. 

”Absolut, jag och Jesper umgicks men att tro att jag valde pengar före vänskap är ju bara vrickat”, skriver Marcelo Peña i ett meddelande. 

Marcelo Peña och Erica Lindberg vann ”Paradise Hotel” 2019 men i kulceremonin valde Peña att kasta kulan och stod därmed som ensam vinnare av 500 000 kronor. Pengar som han till en början sa att han skulle dela med sig av till dåvarande vännen Jesper Bengtsson. 

Men det blev aldrig några pengar för Bengtsson och vännerna bröt kontakten. 

Jesper Bengtsson har sagt att i dag inte vill ha något med Marcelo att göra.

– Jag brinner av tanken av det och jag vill inte göra det men det är emot alla mina principer att svika sina vänner som är lojala och finns där för dig. Att göra en sån sak för pengar, sa han i podcasten ”Vi avslöjar allt”.

Nu svarar Marcelo Peña på Bengtssons skarpa ord. 

”En gång för alla, jag och Jesper var aldrig så jättebra vänner! Vi umgicks enbart när vi skulle festa eller träna vilket för mig är ytligt, Jesper var aldrig en person man kunde prata djupa saker med.”

Jesper Bengtsson håller inte med om att det var en ytlig vänskap.

”Vi hängde fyra-fem dagar i veckan under fyra års tid. Om inte han anser det som nära vän så vet jag inte vad.” skriver han i ett meddelande.

Marcelo Peña: ”Drog ned mig”

”Absolut, jag och Jesper umgicks men att tro att jag valde pengar före vänskap är ju bara vrickat! 

Marcelo Peña menar att han och Jesper Bengtsson var mest festkompisar och att han inte mådde bra av Bengtsson. I dag umgås han i stället med vad han anser är sina riktiga vänner. 

”Valde jag pengar före vänskapen? Om vi vänder på de så skulle jag aldrig kräva pengar av mina närmsta vänner jag hade i stället gjort allt i min makt så att de skulle vinna och glädjas åt deras vinst!” skriver Peña i ett meddelande.

Jesper Bengtsson känner att han har vuxit som person när han och Peña inte längre umgås, vilket han tror är för att han omger sig av människor som han menar vill honom väl och finns där för honom. 

”När pengar kom in i bilden så kom de sanna färgerna fram av Marcelo då man återigen fick ett bevis hur han alltid sätter sig själv och sina intressen i förstahand utan nån som helst sympati för sin omgivning.” skriver han i ett meddelande. 


”Paradise Hotel”-vinnarna Erica Lindberg och Marcelo Peña.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.