Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Marcelo Peñas galna kroppsförvandling

Marcelos skönhetsingrepp utomlands – visar i video
Marcelo Peña.
Foto: Foto Patricia Recourt/Viafree

Marcelo Peña har mer eller mindre gaddat hela kroppen. 

Nu har han även genomgått en skönhetsoperation i Turkiet och fixat gaddarna.

– Går allt som jag har tänkt mig blir jag helt klar med tänderna i morgon, säger han på Instastory. 

Dokusåpaprofilen Marcelo Peña ville ha ett Hollywood-smile och åkte till Izmir till i Turkiet för att genomgå en skönhetsoperation av sina tänder. 

På Instagram har han delat med sig av processen till de perfekta tandfasaderna. Bland annat har han slipat ner sina egna tänder för att kunna ersätta dem med nya tänder, vilket lett till en något annorlunda tand-look.

Vägen till de perfekta tandfasaderna har tvingat Marcelo Peña att slippa ner sina egna tänder.

Förutom en bedövning som var aningen smärtsam så har det varit en relativt smärtfri skönhetsoperation för Marcelo, och de nedslipade tänderna har ersatts med nya.  

”Nu efteråt så kommer jag få temporära tänder i två dagar sen får jag de nya jag valt. Valde ljusaste och raka”, skriver Marcelo Peña i en kommentar. 

Marcelo Peña visar upp de temporära tänderna.
Foto: Privat

Efter drygt en vecka i Turkiet hoppas Marcelo Peña att operationen är inne i sin slutfas. På tisdagen ska han ta bort de temporära tänderna och testa de nya. 

– Jag ska se om de passar, om det är bra färg och om de är tillräckligt raka för mig. Går allt som jag har tänkt mig blir jag helt klar med tänderna i morgon. Jag ser verkligen fram emot det, säger Marcelo Peña i ett inlägg på instastory. 

Tatuerade hela kroppen

Att göra diverse kroppsförändringar är inte helt främmande för Marcelo Peña. Förutom de nya gaddarna är kroppen full av tatueringar. I juni visade han upp en ny stor gaddning som mer eller mindre täckte hela benet. 

”Då var benet klart. Japanskt tema”, skrev han på Instagram då. 

https://www.instagram.com/p/CBJUKZtnzyh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again
Q&A: Marcelos bästa mys i Paradise Hotel

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.