Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Marcelo Peña och kärleken Emilia Wahlunds bebislycka

Marcelo Peña och kärleken Emilia Wahlunds bebislycka
Marcelo och Emlila har varit ett par i över ett år.
Foto: Instagram
På Instagram har Emilia delat med sig av ett foto på en ultraljudsbild.
Foto: Instagram

Tidigare ”Paradise Hotel”-deltagaren Marcelo Peña och flickvännen Emilia Wahlund ska ha barn.

Det berättar Emilia på Instagram, och meddelar med en bild att hon är i vecka 11 och att bebisen är beräknad till nästa år.

– Jag är säker på att Emilia blir en riktigt bra mamma, den bästa, skriver Marcelo Peña, i ett meddelande till Expressen. 

Marcelo Peña, 30, kammade hem en halv miljon kronor som vinnare av ”Paradise Hotel” 2019. Men nu väntar nya äventyr - profilen ska nämligen bli pappa.

Tillsammans med flickvännen Emilia, 20, väntar han nu barn. I ett inlägg på Instagram har Emilia delat med sig av ett foto på en ultraljudsbild. 

https://www.instagram.com/p/CFhDPvTF-Pc/

På sin story tackar också Emilia Wahlund för den fina responsen hon har fått av sina följare, och menar att hon varit nervös över att publicera inlägget. Hon skriver:

”Aldrig varit så nervös inför ett inlägg, men responsen från er är helt fantastisk, på riktigt jag finner inga ord, TACK”

Marcelo Peña skriver att han är redo för att ta ett nytt kliv i livet. 

”Det var rätt oplanerat hela grejen, men i dag är jag verkligen glad att det blev som det blev.”, skriver han. 

”Jag skulle inte kunna vara mer redo för ett barn än vad jag är i dag och ag är säker på att Emilia blir en riktigt bra mamma, den bästa. Ser fram emot år 2021”, fortsätter han.

Josies nakenbilder på Onlyfans – tjänar tusentals

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.