Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Måns Zelmerlöws nya succé – "Heroes" etta

Här är Måns Zelmerlöws nya supersuccé – låten toppar alla listor. Foto: Pelle T Nilsson
Måns Zelmerlöw vann Eurovision med "Heroes".Foto: Pelle T Nilsson

Måns Zelmerlöws segertåg fortsätter.

Nu ligger "Heroes" etta på topplistorna i 21 länder.

Vinnarlåten är dessutom just nu den näst mest sålda låten – i världen.

Glädjen tar aldrig slut. Efter segern i "Eurovision Song Contest" i helgen tar Måns zelmerlöw nu steget vidare ut i de europeiska hushållen.

Hans bidrag "Heroes" toppar nu musiklistorna i inte mindre än 21 länder. Måns Zelmerlöw dominerar i bland annat Tyskland, Holland, Spanien, Polen och Österrike.

Men det är inte allt.

"Heroes" är dessutom den näst mest sålda låten i världen på Itunes just nu, uppger skivbolaget Warner Music i ett pressmeddelande.

Efter vinsten i Eurovision har det inte funnits en lugn stund för Måns Zelmerlöw. När Eurovisionhjälten landade på Arlanda i går hade ett hundratal fans samlats för att välkomna honom.

"Det är ofattbart"

Måns klev ut inför folksamlingen med en svensk flagga över axlarna och vinnarstatyetten i sin hand.

Han var märkbart tagen av hyllningarna.

– Det är ofattbart fortfarande hela grejen. Jag är så tacksam och glad och stolt. Det här mottagandet är galet. Det är helt galet, jag fattar inte det, säger han.

Redan i lördags natt började hyllningarna från resten av världen också ramla in över Måns Zelmerlöw. Bland annat kallade brittiska tidningen Daily Mail vinnaren för "hjärtekrossare" och skrev:

"Sverige tog hem segern i den 60:e upplagan av Eurovision Song Contest, med Måns Zelmerlöws 'Heroes'. Det är den sjätte gången Sverige vinner tävlingen".

"Så snygg att det gör ont"

Daily Mail fick även medhåll från Metro i samma land:

"Måns Zelmerlöw av Sverige visar Storbritannien hur man vinner Eurovision. Han har en ännu större hit än förra årets vinnare Conchita Wurst. Låten är en hit runtom i Skandinavien och har börjat spelas i Storbritannien".

Och redan innan vinsten hyllades Måns Zelmerlöw av amerikanska viralsajten Buzzfeed.

"Han är så snygg att det gör ont", skrev sajten då.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.