Måns Zelmerlöws nya miljonkrav

Foto: /IBL / /IBL
Foto: Eklund Stockholm New York/Jesper Florbrant
Foto: Eklund Stockholm New York/Jesper Florbrant
Foto: Eklund Stockholm New York/Jesper Florbrant
Foto: Eklund Stockholm New York/Jesper Florbrant

Måns Zelmerlöw vill ha mer pengar för sin ungkarlslya.

Nu har priset på lyxlägenheten höjts med drygt 600 000 kronor.

– Det är många som är nyfikna på att titta på Måns lägenhet, säger kändismäklaren Niklas Berntzon.

Det var i mitten av oktober som Eurovision Song Contest-vinnaren Måns Zelmerlöw bestämde sig för att sälja sin våning i centrala Stockholm. Utgångspriset för den 105 kvadratmeter stora lägenheten låg då på 9 975 000 konor.

Lägenheten har hittills inte blivit såld och nu har en ny annons lagts ut på Hemnet. Måns Zelmerlöw har dock inte valt att sänka priset utan höja det till 10 590 000 kronor, en ökning på 615 000 kronor.

Ansvarig mäklare är Niklas Berntzon, känd från Kanal 5:s tv-serie "Toppmäklarna".

– Det stämmer, säger Niklas Berntzon.


LÄS MER: Måns Zelmerlöw säljer sin lyxvåning – för mångmiljonbelopp 


Varför har ni ökat priset på lägenheten?

– Vi lägger ut den på ett pris som vi känner att den bör kunna säljas för helt enkelt och sedan kör vi visningar nu. Vi har fått en liten återhämtning i marknaden och då känner vi att startpriset ska återspegla det helt enkelt. Vi har sålt en del lägenheter lite dyrare än vad vi gjorde i slutet på förra året, säger han och fortsätter:

– Vi kände att om vi ska ut på marknaden igen då bör vi matcha det med en motsvarande höjning på den här lägenheten. Så får vi se om vi kan sälja.

"Många är nyfikna"

Har ni haft många intressenter?

– Vi har haft en hel del som har varit och tittat. Sedan är det ju många som tycker att det är spännande att se på den eftersom det är Måns lägenhet så klart så det är svårt att avgöra vilka som bara är nyfikna och vilka som faktiskt har pengar nog att betala för den, säger han och tillägger:

– Det är ju en väldigt häftig våning. När man kommer upp i penthouse med utsikt över Kronobergsparken och den där stora terrassen med utsikt över takåsarna och så vidare då börjar det kosta lite grann så klart. Det är inte alla som har den möjligheten. Däremot är det väldigt många som är nyfikna på att titta på Måns lägenhet så klart.


LÄS MER: Måns Zelmerlöw ska bli pappa


Ni har inte haft svårt att sälja den?

– Nej, annars hade vi ju inte gått ut igen.

Nyligen berättade Måns Zelmerlöw att han och kärleken Ciara Janson väntar barn.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.