Foto: /IBL / /IBLFoto: /IBL / /IBL
 Foto: /IBL / /IBL
Foto: Eklund Stockholm New York/Jesper FlorbrantFoto: Eklund Stockholm New York/Jesper Florbrant
 Foto: Eklund Stockholm New York/Jesper Florbrant
Foto: Eklund Stockholm New York/Jesper FlorbrantFoto: Eklund Stockholm New York/Jesper Florbrant
 Foto: Eklund Stockholm New York/Jesper Florbrant
Foto: Eklund Stockholm New York/Jesper FlorbrantFoto: Eklund Stockholm New York/Jesper Florbrant
 Foto: Eklund Stockholm New York/Jesper Florbrant
Foto: Eklund Stockholm New York/Jesper FlorbrantFoto: Eklund Stockholm New York/Jesper Florbrant
 Foto: Eklund Stockholm New York/Jesper Florbrant

Måns Zelmerlöws nya miljonkrav

Publicerad

Måns Zelmerlöw vill ha mer pengar för sin ungkarlslya.

Nu har priset på lyxlägenheten höjts med drygt 600 000 kronor.

– Det är många som är nyfikna på att titta på Måns lägenhet, säger kändismäklaren Niklas Berntzon.

Det var i mitten av oktober som Eurovision Song Contest-vinnaren Måns Zelmerlöw bestämde sig för att sälja sin våning i centrala Stockholm. Utgångspriset för den 105 kvadratmeter stora lägenheten låg då på 9 975 000 konor.

Lägenheten har hittills inte blivit såld och nu har en ny annons lagts ut på Hemnet. Måns Zelmerlöw har dock inte valt att sänka priset utan höja det till 10 590 000 kronor, en ökning på 615 000 kronor.

Ansvarig mäklare är Niklas Berntzon, känd från Kanal 5:s tv-serie "Toppmäklarna".

– Det stämmer, säger Niklas Berntzon.

 

LÄS MER: Måns Zelmerlöw säljer sin lyxvåning – för mångmiljonbelopp 

 

Varför har ni ökat priset på lägenheten?

– Vi lägger ut den på ett pris som vi känner att den bör kunna säljas för helt enkelt och sedan kör vi visningar nu. Vi har fått en liten återhämtning i marknaden och då känner vi att startpriset ska återspegla det helt enkelt. Vi har sålt en del lägenheter lite dyrare än vad vi gjorde i slutet på förra året, säger han och fortsätter:

– Vi kände att om vi ska ut på marknaden igen då bör vi matcha det med en motsvarande höjning på den här lägenheten. Så får vi se om vi kan sälja.

"Många är nyfikna"

Har ni haft många intressenter?

– Vi har haft en hel del som har varit och tittat. Sedan är det ju många som tycker att det är spännande att se på den eftersom det är Måns lägenhet så klart så det är svårt att avgöra vilka som bara är nyfikna och vilka som faktiskt har pengar nog att betala för den, säger han och tillägger:

– Det är ju en väldigt häftig våning. När man kommer upp i penthouse med utsikt över Kronobergsparken och den där stora terrassen med utsikt över takåsarna och så vidare då börjar det kosta lite grann så klart. Det är inte alla som har den möjligheten. Däremot är det väldigt många som är nyfikna på att titta på Måns lägenhet så klart.

 

LÄS MER: Måns Zelmerlöw ska bli pappa

 

Ni har inte haft svårt att sälja den?

– Nej, annars hade vi ju inte gått ut igen.

Nyligen berättade Måns Zelmerlöw att han och kärleken Ciara Janson väntar barn.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag