Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Måns Zelmerlöws liv utomlands – visar upp lyxförändringen

Foto: OLLE SPORRONG
Foto: /IBL / /IBL

Måns Zelmerlöw lade ut sitt lyxhem i Stockholm till försäljning redan 2017, för att bo med flickvännen Ciara Janson.

Nu bor han med sin familj i ett hem i London som han passat på att renovera – och nu visar upp på sociala medier.

”Bästa investeringen någonsin” skriver Måns Zelmerlöw, och visar bilder på förändringarna.

Det har gått närmare två år sedan Måns Zelmerlöw, 32, friade till flickvännen Ciara Janson, 31, under en semester i Kroatien.

Mycket har hänt för paret sedan dess. De har hunnit få sitt första gemensamma barn, sonen Albert som föddes i maj förra året.

Hösten 2017 valde Måns Zelmerlöw att lägga ut sin moderna lägenhet i centrala Stockholm till försäljning, för att i stället flytta ihop med sin kärlek i ett hem i London-området. Paret bor nu tillsammans med sonen Albert, och Ciara Jansons son från ett tidigare förhållande.

Nu har Zelmerlöw valt att renovera familjens boende, för att göra det ljusare och mer modernt. På Instagram visar han nu hur han har bytt ut flera dörrar mot glasväggar och glasdörrar i industriell stil, och hyllar sina vänner som driver ett företag för just det, som har hjälpt honom.

”De har öppnat upp vårt hem totalt och gjort det så mycket ljusare. Bästa investeringen någonsin!” skriver Måns Zelmerlöw till bildspelet, och visar för- och efterbilder på sitt hem.

Måns Zelmerlöws ändring i hemmet hyllas av artisterna

Artistens ändring i hemmet verkar helt klart gå hem hos svenska sångerskor – i kommentarsfältet på Instagram haglar lovorden från några av landets kändaste artister.

”Såå snyggt” skriver Charlotte Perrelli i en kommentar.

”Hur snyggt som helst!!!” tycker Sanna Nielsen om bilden.

”Wow!!! Va snyggt!!” hyllar Sarah Dawn Finer artistens renovering.

https://www.instagram.com/p/BwRfe0wF6Ek/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.