Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Måns Zelmerlöws hårda dom mot Anna Bergendahl

Anna Bergendahl.Foto: OLLE SPORRONG
Måns Zelmerlöw.Foto: OLLE SPORRONG

Anna Bergendahl och Nano går till final i Melodifestivalen från delfinalen i Göteborg – i alla fall om det blir som Måns Zelmerlöw tippar.

I en intervju med Bettson gissar Eurovisionvinnaren resultatet, samtidigt som han kritiserar Anna Bergendahls bidrag.

– Att hon redan vunnit och vad som sedan hände i ESC tror jag inte ligger henne i fatet här. Däremot så är jag inte helt imponerad av låten, säger Måns Zelmerlöw.

Som vinnare i Eurovision 2015 har Måns Zelmerlöw ordentlig koll på vad som fungerar både i Melodifestivalen och i Eurovision song contest.

Nu tippar Zelmerlöw hur resultatet blir i lördagens delfinal i Göteborg, och tror att Anna Bergendahl blir en av de som går vidare direkt till final. Samtidigt kritiserar artisten hennes låt "Ashes to ashes".

– Anna har ju en fantastiskt egen röst och jag tror hon tar sig till final. Att hon redan vunnit och vad som sedan hände i ESC tror jag inte ligger henne i fatet här. Däremot så är jag inte helt imponerad av låten efter en lyssning, det skulle vara Laleh-ackordföljden då, men hon kan säkert hitta på något väldigt bra på scen, säger Måns Zelmerlöw till Betsson.

 

 

Hejar på Arja Saijonmaa 

"Heroes"-sångaren, som programleder engelska Melodifestivalen, tror att Nano och Anna Bergendahl går till finalen i Friends arena.

– Jag tror på Anna Bergendal och Nano. Organisk Laleh-pop och popgospel känns väldigt rätt i tiden. Jag tror dock ingen av dem vinner hela tävlingen.

Samtidigt har Måns Zelmerlöw andra förhoppningar om vilka som ska vidare, och hejar på Arja Saijonmaa i tävlingen.

– Jag hoppas på Arja för att vi känner varandra väl och det vore kul om det gick bra för någon av veteranerna. Wiktoria hoppas jag på för att jag tycker hon har gjort det grymt bra tidigare år.

 

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.