Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ciara Janson tillbaka i tv-serien – efter 13 år

Ciara Janson, Måns ZelmerlöwFoto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES

Måns Zelmerlöws fästmö Ciara Janson kommer med ett oväntat besked – hon återvänder till tv-såpan ”Hollyoaks” efter 13 år.

Skådespelaren säger att det känns som att komma hem, och den svenska artisten spricker av stolthet.

”Så stolt över min kastanjenöt. Glöm inte att titta på Hollyoaks i maj!” skriver Måns Zelmerlöw på Instagram stories.

Artisten Måns Zelmerlöws, 32, fästmö Ciara Janson, 31, är aktuell för en ny tv-roll. Skådespelaren återvänder till såpoperan ”Hollyoaks” – efter 13 år, rapporterar The Mirror.

Den brittiska tidningen skriver också att skådespelaren nästan inte går att känna igen utifrån hur hon såg ut när hon gjorde rollen för 13 år sedan.

– Det är ett nöje att återförenas med några underbara, välbekanta ansikten och att presenteras för dem som jag inte har träffat tidigare. Det är som att komma hem, säger Ciara Janson.

På Instagram avslöjar Ciara Janson att hennes första avsnitt sänds redan nästa månad, den 8 maj.

”Är superglad över att kunna dela denna nyhet. Efter 13 år återbesöker jag en av mina favoritplatser, Hollyoaks. Nicole Owen, välkommen tillbaka”.

Den svenske Eurovision-vinnaren uttrycker stor glädje över nyheten och uppmanar alla att titta när fästmön återvänder till Channel 4.

”Så stolt över min kastanjenöt. Glöm inte att titta på Hollyoaks i maj!”, skriver Zelmerlöw på Instagram Stories.

https://www.instagram.com/p/Bwm4BIJpWpV/

De senaste åren har Ciara Janson främst arbetat som röstskådespelare, bland annat i Disneys ”Vi fem” och olika BBC Radio-program. 

Ciara Janson spelade rollen som Nicole Owen i den brittiska långköraren ”Hollyoaks” mellan 2004-2006, samt i några avsnitt 2007. Under sina säsonger var Jansons karaktär involverad i brutala scener som bland annat rörde våldtäkt och kidnappning.

När Nicole Owen nu återvänder till ”Hollyoaks” så är det för att rädda sitt syskonbarn Max, spelad av Gabriel Lawrence.

Det är oklart hur långt Ciara Jansons nya kontrakt i tv-serien sträcker sig. 

Gifter sig i sommar

2016 blev Måns Zelmerlöw blixtkär i Ciara Janson efter att ha träffats på ett bröllop. De blev ett par, han flyttade till England och blev bonuspappa till fyraårige Archie. I maj 2018 föddes Måns Zelmerlöw och Ciara Jansons son, Albert. 

Längre fram i år planerar paret bröllop. Nyligen avslöjade paret på Instagram att vigseln kommer att äga rum i Split i Kroatien. På Instagram visade Ciara Janson upp bröllopsinbjudningen, som är en karta där flygplan från Sverige och England lyfter mot Kroatien. Texten löd:

”Reservera datumet för årets största utlandsfest!”

”Oh, och för att viga oss in i det heliga äktenskapet förstås.”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.