Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Måns Zelmerlöws chock – inför bröllopet med Ciara

”Inte i Sverige eller London”.
Måns Zelmerlöw fanns på plats i ”Nyhetsmorgon”-studion.Foto: TV4
Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Jenny Strömstedt frågar då vad som har varit den största omställningen sedan han blev förälder.Foto: TV4

Måns Zelmerlöw och Ciara Janson kommer att gifta sig i sommar.

Den svenska artisten blev dock ordentligt chockad när han fick höra att hans blivande fru hade lagt ut deras bröllopsinbjudan på Instagram.

– Va? Jag har inte lagt upp dem, säger han under en intervju i ”Nyhetsmorgon”.

Måns Zelmerlöw och Ciara Janson kommer att gifta sig under slutet av den här sommaren – och för några månader sedan avslöjade hans fästmö att bröllopet kommer äga rum i Split i Kroatien. 

Den svenska stjärnan blir dock chockad när han får höra att Ciara Janson lagt ut deras bröllopsinbjudan på Instagram.

– Va? Jag har inte lagt upp dem, säger han under en intervju i ”Nyhetsmorgon”.

https://www.instagram.com/p/BvH2mm8ApRA/?utm_source=ig_embed

”Börja pilla med detaljerna”

Sedan menar han att planeringen varit smått kaotisk inför bröllopet.

– Jag tror att vi är lite för spontana, jag och Ciara. Vår framförhållning är ju noll. De stora grejerna är nog på plats – så nu ska vi börja pilla med detaljerna.

Måns Zelmerlöw berättar också i intervjun om hans första år som pappa. Det var i slutet av maj 2018 som parets första son föddes – och programledaren Jenny Strömstedt frågar vad som har varit den största omställningen sedan han blev förälder.

– Det är ju morgnarna. Jag är ju van att gå upp vid lunchtid, och det går ju inte längre. Sedan jobbar jag också med att hitta dynamik mellan jobb och familjeliv, säger han.

Inledningsvis hade han svårt att njuta av föräldralivet, men nu börjar han njuta av det.

– De första sju månaderna var rätt tråkiga, om jag ska vara ärlig. Det var ju innan man fick kontakt på riktigt – och kan kommunicera lite halvt i alla fall. Nu tycker jag att det är helt fantastiskt, säger Måns Zelmerlöw i intervjun.

Sömnbrist går ut över humöret

Småbarnslivet kan också vara rätt tufft, menar han. Särskilt om man inte får sova tillräckligt.

– Vi delar ju på nätterna, och det tror jag är rätt dumt. Vi ska nog börja försöka med att man får ta varannan natt åtminstone – så att en av oss får sova. Annars går man varandra på nerverna. Man kan bli rätt lättirriterad om båda har sovit väldigt dåligt.

Expressen har sökt Måns Zelmerlöw.

Se de senaste nöjesnyheterna.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.