Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Måns Zelmerlöw ska bli pappa: "Vi är så glada och längtar"

Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ

Gravidlycka – det kommer en liten hjälte!

Måns Zelmerlöw blir pappa – nu väntar "Heroes"-sångaren och fästmön Ciara Janson sitt första gemensamma barn.

– Vi är så glada och längtar till sommaren, säger paret i ett gemensamt uttalande till Expressen.

I somras förlovade Måns Zelmerlöw sig med kärleken Ciara Janson. Ciara Janson har sedan tidigare en son som Måns Zelmerlöw är bonuspappa. Nu ska paret få tillökning i familjen.

På Instagram har Måns Zelmerlöw delad med sig av en bild där Ciara Janson sitter på "Heroes"-sångarens axlar. I sin hand håller hon en bildserie på ultraljudet.

"En liten hjälte kommer", skriver Måns Zelmerlöw.

https://www.instagram.com/p/BcQCv4-jtrH/?hl=sv&taken-by=manszelmerlow

I ett uttalande till Expressen, via Måns Zelmerlöws presskontakt Helene Wigren, kommenterar sångaren och Ciara Janson gravidlyckan:

– Vi är så glada och längtar till sommaren.


LÄS MER: Zelmerlöw lämnar Sverige med kärleken


Barnet blir Måns Zelmerlöws första. På Instagram strömmar lyckoönskningarna in.

"Det bästa i livet! Stort grattis!", skriver en person.

"Åh vad roligt, grattis!", skriver en annan.

"Herregud grattis Måns och Ciara! Jag är så glad att jag nästan gråter. Det här kommer bli den sötaste bebisen i hela världen", skriver en tredje.

Måns Zelmerlöw är förlovad med Ciara Janson

Det var i somras som Måns Zelmerlöw förlovade sig med Ciara Janson. Nyligen gästade sångaren "Skavlan" i SVT och visade då hur frieriet gick till.

– Jag har ringen här under bordet så jag plockar fram den och sedan säger jag att jag aldrig har känt något sådant här. Och så lite andra grejer men jag tänkte att det skulle vara lite mellan henne och mig. Även om jag tycker jättemycket om dig och så, sa Måns Zelmerlöw till programledaren Fredrik Skavlan.


LÄS MER: Måns Zelmerlöws nya uppoffring för kärleken


Ciara Janson bor i London och nyligen gjorde Måns Zelmerlöw flera ändringar i sitt liv för att få relationen att gå ihop. Bland annat har han sålt sin lägenhet i Stockholm samt flyttat inspelningarna av sitt tv-program "Chevaleresk" till London.

– De är förlovade. De verkar lyckligare än någonsin, sa Sandra Miller Kinge, pressansvarig för Måns Zelmerlöw, i samband med förlovningen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.