Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
 Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ

Måns Zelmerlöw ska bli pappa: "Vi är så glada och längtar"

Publicerad

Gravidlycka – det kommer en liten hjälte!

Måns Zelmerlöw blir pappa – nu väntar "Heroes"-sångaren och fästmön Ciara Janson sitt första gemensamma barn.

– Vi är så glada och längtar till sommaren, säger paret i ett gemensamt uttalande till Expressen.

I somras förlovade Måns Zelmerlöw sig med kärleken Ciara Janson. Ciara Janson har sedan tidigare en son som Måns Zelmerlöw är bonuspappa. Nu ska paret få tillökning i familjen.

På Instagram har Måns Zelmerlöw delad med sig av en bild där Ciara Janson sitter på "Heroes"-sångarens axlar. I sin hand håller hon en bildserie på ultraljudet.

"En liten hjälte kommer", skriver Måns Zelmerlöw.

https://www.instagram.com/p/BcQCv4-jtrH/?hl=sv&taken-by=manszelmerlow

I ett uttalande till Expressen, via Måns Zelmerlöws presskontakt Helene Wigren, kommenterar sångaren och Ciara Janson gravidlyckan:

– Vi är så glada och längtar till sommaren.

 

LÄS MER: Zelmerlöw lämnar Sverige med kärleken

 

Barnet blir Måns Zelmerlöws första. På Instagram strömmar lyckoönskningarna in.

"Det bästa i livet! Stort grattis!", skriver en person.

"Åh vad roligt, grattis!", skriver en annan.

"Herregud grattis Måns och Ciara! Jag är så glad att jag nästan gråter. Det här kommer bli den sötaste bebisen i hela världen", skriver en tredje.

Måns Zelmerlöw är förlovad med Ciara Janson

Det var i somras som Måns Zelmerlöw förlovade sig med Ciara Janson. Nyligen gästade sångaren "Skavlan" i SVT och visade då hur frieriet gick till.

– Jag har ringen här under bordet så jag plockar fram den och sedan säger jag att jag aldrig har känt något sådant här. Och så lite andra grejer men jag tänkte att det skulle vara lite mellan henne och mig. Även om jag tycker jättemycket om dig och så, sa Måns Zelmerlöw till programledaren Fredrik Skavlan.

 

LÄS MER: Måns Zelmerlöws nya uppoffring för kärleken

 

Ciara Janson bor i London och nyligen gjorde Måns Zelmerlöw flera ändringar i sitt liv för att få relationen att gå ihop. Bland annat har han sålt sin lägenhet i Stockholm samt flyttat inspelningarna av sitt tv-program "Chevaleresk" till London.

– De är förlovade. De verkar lyckligare än någonsin, sa Sandra Miller Kinge, pressansvarig för Måns Zelmerlöw, i samband med förlovningen.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag