Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Måns Zelmerlöw: Jag skulle kunna dejta en kille

Måns Zelmerlöw kan tänka sig att dejta en kille.
Foto: Cornelia Nordström
Foto: Mattias Hansson
Foto: Sven Lindwall

Måns Zelmerlöw tog emot folkets egna frågor i Metros nya tv-satsning "Fråga mig". Artisten avslöjade att han skulle kunna dejta en kille.

– Absolut, om jag får feeling, säger han i programmet.

Måns Zelmerlöw åker snart till Wien för att representera Sverige i Eurovision Song Contest. Men innan han sätter sig på planet hann han med att svara på frågor från allmänheten som skickades in via en chatt i Metros webb tv-program "Fråga mig".


LÄS MER: Måns Zelmerlöw om formdippen inför ESC


Måns fick bland annat svara på frågan om han kunde tänka sig att dejta en kille i framtiden.

– Ja, om jag får feeling, så absolut, det skulle jag kunna göra. Men, som sagt, då ska jag ju få feeling också.

Han fortsätter:

– Är det så att jag skulle känna en dragning... det kvittar ju vilket kön det är. Om jag skulle känna dragning till en kille är det klart jag skulle dejta en kille, säger han.

Måns Zelmerlöw har tidigare mött en kritikstorm och anklagats för att ha gjort homofoba uttalanden efter sin medverkan i TV3:s program "Pluras kök Sicilien" i mars 2014.

"Jag tror att mannen föds med en automatisk dragningskraft till honan, och kvinnan likaså", sa Måns då och menade att det inte var lika naturligt med homosexualitet. Uttalandet fick han bittert ångra och han bad om ursäkt i efterhand.

– Jag hade kunnat skylla på alkoholen men det känns som att det vore fegt. Det jag pratar om i programmet är biologi. Jag lägger inte någon slags värdering överhuvudtaget i homosexualitet kontra heterosexualitet, sa han då till Expressen.

Frågas ut om kärleken

I "Fråga mig" ville fansen även ha detaljer om Måns kärleksliv. Frågan "Är du kär just nu?" hade han svårt att svara på.

– Nja... Svår fråga. Nej det är jag inte. Men... i krokarna, sa en hemlighetsfull Måns Zelmerlöw.

Den amerikanska sajten Buzzfeed har hyllat Måns för hans utseende och han fick frågan om hur det känns att bli känd i USA för sitt utseende i stället för musiken.

– Det var ju svinkul, hela Buzzfeedgrejen. Jag visste inte att Buzzfeed var så stort. Det vore ju varit roligare om de gick i gång på min musik. Men det är en bra start. Vi kan börja med utseendet, så kommer musiken sen.


LÄS MER: USA hunkhyllar Måns Zelmerlöw inför ESC


Han passade även på att avslöja att han skulle rösta på Centerpartiet om det var val i dag, att han kallar sig feminist och att han antagligen hade blivit advokat om han satsat på någonting annat än musiken.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.