Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Måns Zelmerlöw: "Jag saknar att vara artist"

Måns Zelmerlöw under en av sommarens direktsändningar av "Allsång på Skansen".
Foto: Anna Bergkvist

Nu ställer sig Måns Zelmerlöw på Sollidens scen för sista gången i sommar.

Kanske för sista gången någonsin - han har inte bestämt om han ska återvända till "Allsång på Skansen" nästa år.

- Jag har inte vågat fundera på det än. Men jag saknar artisteriet, säger Zelmerlöw.

Måns Zelmerlöw har hunnit med mycket i "Allsång på Skansen" i sommar. Han har halkat på scen, sjungit duett med Kikki Danielsson och hyllat Håkan Hellström. På tisdagskvällen är det dags för säsongens sista program.

- Jag är jätteladdad, det kommer att bli ett fint program med vår gigantiska orkester som vi har till förfogande till i morgon, säger Zelmerlöw.

"Jag får ta en funderare"

När han tänker tillbaka på sommaren som gått är han mer än nöjd. Men han har ännu inte vågat fundera på om han kommer att återvända till Sollidens scen nästa år.

- Nu ska jag klara av morgondagens program, efter det får jag ta en funderare. Men jag saknar att vara artist, det är där jag kommer ifrån och där jag vill vara, säger Zelmerlöw.

På måndagen uppträder bland andra Mando Diao, Ola Salo och Kim Cesarion i "Allsång på Skansen".

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.