Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Måns Zelmerlöw inför stora turnépremiären

Måns Zelmerlöw ger sig ut på sommarturné efter succén.Foto: Rolf Klatt/Rex Shutterstock
I helgen tog han hem årets Eurovision Song Contest.Foto: Pelle T Nilsson
Måns Zelmerlöw vann med bidraget "Heroes".Foto: Sven Lindwall

Eurovisionvinnaren Måns Zelmerlöw har på fredag turnépremiär efter triumfen i Wien.

Under onsdagen repade han med sitt band.

– Det ska bli så sjukt kul att åka ut och turnera, säger han.

Han har knappt hunnit komma hem från Wien där han i lördags vann Eurovision Song Contest, men Måns Zelmerlöw ligger inte på latsidan. Redan på fredag är det premiär för hans stora sommarturné på Gröna Lund i Stockholm. Då kommer även Stockholms stad att hylla honom efter vinsten i Wien. Redan i måndags hyllades han i födelsestaden Lund, där mellan 10 000 och 15 000 personer hade samlats på stortorget.

Och trots att Måns har jobbat stenhårt under den senaste månaden med promotionarbete inför Eurovision, färdigställande av skivan "Perfectly damaged" och inte minst nästan två hektiska veckor i Wien, jobbar han nu för högtryck inför turnépremiären.

"Ser så mycket fram emot det"

Under tisdagen rensades hans schema för att han skulle kunna pusta ut och smälta vinsten, men under onsdagen befann han sig i replokalen tillsammans med sitt band och förberedde sig för turnépremiären på Gröna Lund.

– Ser VERKLIGEN fram mot det, skriver han till en bild på Instagram från repetitionerna.

Turnén pågår hela sommaren, och dagen efter vinsten i Eurovision berättade Måns om hur mycket han såg fram emot turnén.

– Jag ser enormt mycket fram emot den här sommaren, att turnera med mitt band och förhoppningsvis kunna utöka den skandinaviska turnén med gig i resten av Europa också. Jag hoppas verkligen att det blir så.

 

Tour rehearsals. First gig Gröna Lund (Stockholm) Friday 20.00. REALLY looking forward to it. #theheroestour

Ett foto publicerat av Måns Zelmerlöw (@manszelmerlow) Maj 27, 2015 kl. 6:11 PDT

 

Ökar säkerheten

Tidigare i veckan berättade Kenny Mattsson, programchef på Gröna Lund om att de nu ökar säkerheten inför Måns spelning.

– Måns Zelmerlöw bemannade vi lite lägre från början men så hände det här och då måste vi göra en förändring. Det gäller hela Gröna Lund. Vi förväntar oss betydligt mer folk nu än vi hade kunnat göra om han inte hade vunnit. Vi lägger i en liten extra växel, sa han då.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.