Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Måns Zelmerlöw i polisdrama i natt

Måns Zelmerlöws biljardkväll med vännerna fick en dramatisk vändning när artisten plötsligt insåg att hans telefon var borta. Foto: HENRIK MONTGOMERY/TT / TT NYHETSBYRÅN
Måns Zelmerlöw och Ciara Janson. Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES

Måns Zelmerlöws biljardkväll med vännerna fick en dramatisk vändning när artisten plötsligt insåg att hans telefon var borta.

Efter upptäckten lokaliserade han den till ett garage och han bestämde sig för att åka dit.

"Jag var förkrossad, utan att veta om jag hade en backup med alla bilder på min son och allt som har hänt de senaste månaderna.", skriver han på Instagram. 

Måns Zelmerlöw blev bestulen på sin telefon när han spelade biljard med sina vänner – förtvivlat insåg han att han kanske saknade en backup och var rädd att han förlorat alla bilder på sonen och allt annat som hänt de senaste månaderna.

"Jag var förkrossad, utan att veta om jag hade en backup med alla bilder på min son och allt som har hänt de senaste månaderna.", skriver han på Instagram.

Måns Zelmerlöw lokaliserade telefonen med hjälp av "Hitta min Iphone" – och såg att den befann sig i ett garage utanför Stockholm. Han bestämde sig då för att åka dit och berättade det för polisen som först avrådde honom från att gripa in.

"Jag ringde polisen och sa att jag skulle åka dit, de sa åt mig att inte göra det. Jag tog en taxi ändå. Ringde polisen igen och sa att jag behövde backup. De sa ja.", skriver han vidare på Instagram.

 

https://www.instagram.com/p/BpDt2cynuYC/?taken-by=manszelmerlow

 

Polisen backade upp honom

På plats ska Måns Zelmerlöw ha gått fram till mannen och bett att få tillbaka telefonen. I flykten kastades telefonen in i en buske och polisen anlände till platsen tillsammans med  polishundar. 

Till artistens stora lättnad fick han tillbaka telefonen.

"Han sprang. Polisen kom. Det var hundar och allt. Tog det seriöst. Upptäckte att han hade kastat telefonen i en buske. Var utom mig av lättnad. Jag är så tacksam.", skriver Måns Zelmerlöw och avslutar med att tacka polisen för sin insats. 

"Jag är så tacksam för allt ni gjorde i kväll och jag vet att det verkade som en fånig grej men för mig var det verkligen viktigt. Tack!", avslutar han sitt inlägg.

Måns Zelmerlöw träffade kärleken Ciara Janson 2016 och i maj blev paret föräldrar till en liten son, Albert. 

Expressen har sökt Måns Zelmerlöw.