Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Måns relation med Ciaras expojkvän

Vem är Måns Zelmerlöw?
Måns Zelmerlöw och Ciara Janson Zelmerlöw har sonen Albie tillsammans. Men Ciara har även sonen Archie från ett tidigare förhållande.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Måns Zelmerlöw berättar hur han i dag har en mycket bra relation med Ciaras ex.
Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN
”Jag har medlat mellan honom och Ciara och kan sätta mig in i bådas situation”.
Foto: OLLE SPORRONG

När Måns Zelmerlöw träffade sin fru Ciara hade hon redan en son från en tidigare relation.

I dag är artisten som en extrapappa till Archie – samtidigt som han har en bra relation till bonussonens pappa.

– Jag har medlat mellan honom och Ciara och kan sätta mig in i bådas situation, har Måns Zelmerlöw berättat.

Eurovision song contest-vinnaren Måns Zelmerlöw, 33, träffade Ciara Janson, 32, på en gemensam väns bröllop 2016, och blev efter många om och men ett par.

Då hade Janson redan en son från ett tidigare förhållande, Archie. I dag vill Måns Zelmerlöw att bonussonen ska se honom som en extrapappa – men det tog lång tid innan de hamnade där. Under de första åren i hans och Ciaras relation var Zelmerlöw ofta borta på resor.

Men när hans och hustruns son Albie föddes 2018 var artisten pappaledig i 1,5 år, något som gjorde att han landade i extrapapparollen för Archie, samtidigt som han blev pappa till Albie.

– Från att bara ha varit mammas pojk­vän har jag blivit mycket mer av en pappa­figur, utan att klampa på hans pappas tår, har Måns Zelmerlöw berättat.

Svartsjuka inget problem

Han och Ciara Zelmerlöws exkille har också en fin relation – de bor nära varandra och åker på gemensamma semestrar.

– Han bor en kvart bort. I dag kommer vi extremt bra överens. Jag, Ciara, poj­karna och Archies pappa och hans flick­vän åkte på skidsemester till Åre i mars. Vi kan verkligen umgås tillsammans. Det är få förunnat och väldigt roligt och viktigt för Archie.

Att Ciara och exet inte har någon attraktion kvar – Zelmerlöw liknar dem vid syskon – gör att svartsjuka inte är ett problem, och ”Heroes”-sångaren har också hjälpt dem att medla mellan varandra.

– Jag är konflikträdd och en bra diplomat. Jag har medlat mellan honom och Ciara och kan sätta mig in i bådas situation.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.