Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Måns ord – om Kajsas nya kärlek

Foto: JULIA DANSARIE
Foto: IZABELLE NORDFJELL
Kajsa Bergqvist. Foto: ROBBAN ANDERSSON

 

Måns Herngren och Kajsa Bergqvist skilde sig under uppmärksammade former 2011. 

I podcasten "Nemo möter" berättar Herngren om känslorna när Bergqvist gick vidare med nya kärleken Hanna:

– Det finns alltid ett inslag av att jag trodde jag kände den jag var ihop med, men uppenbarligen fick jag reda på saker jag inte visste om.

I senaste avsnittet av Nemo Hedéns podcast "Nemo möter" avslöjar regissören Måns Herngren, 52, sin reaktion på exfrun Kajsa Bergqvists nya kärlek. Efter att paret separerat hittade ex-höjdhopperskan kärleken i Hanna Hanve.

– Det finns alltid ett inslag av att jag trodde jag kände den jag var ihop med, men uppenbarligen fick jag reda på saker jag inte visste om. Och det där var verkligen ingenting jag visste om, säger Måns Herngren och tillägger:

– Men annars skulle jag inte säga att det är någon skillnad. Jag känner också att man är i en generation, och lever i en tid, där det inte är en sådan stor grej. 

 

LÄS MER: Kajsa Bergqvist har gift sig med sin Hanna

 

Avundsjukan på Felix kärleksliv

Relationen till brorsan Felix Herngren, 50, har alltid präglats av klassisk rivalitetet bröder emellan. Men det är inte "Solsidan"-regissörens framgångsrika karriär som väckt avund hos Måns, utan Felix relation till hustrun Clara Herngren. 

– Efter min tredje skilsmässa kunde jag känna en avundsjuka till att Felix var tillsammans med sin fru Clara, som han fortfarande är ihop med. Till att träffa någon som man har en sådan grym relation med som Felix och Clara har. Men det var inte missunnsamhet, utan "äh det där kommer nog aldrig jag vara med om", säger Måns Herngren i podcasten "Nemo möter".

 

LÄS MER: Bebisglädje: Måns Herngren pappa

 

Trots syskongnabb började bröderna Herngren tidigt hjälpa varandra yrkesmässigt. Måns både öppnade dörren för Felix till tv-branschen, och satte lillbrorsan på plats.

– När vi gjorde "Smash" var jag faktiskt ett arsle mot honom. När han sa att han hade idéer så hade jag inte ens tålamod att lyssna på vad idéerna gick ut på, säger Måns Herngren. 

Annons:
Expressen Refunder Miami

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!