Foto: JULIA DANSARIEFoto: JULIA DANSARIE
 Foto: JULIA DANSARIE
Foto: IZABELLE NORDFJELLFoto: IZABELLE NORDFJELL
 Foto: IZABELLE NORDFJELL
Kajsa Bergqvist. Foto: ROBBAN ANDERSSONKajsa Bergqvist. Foto: ROBBAN ANDERSSON
Kajsa Bergqvist. Foto: ROBBAN ANDERSSON

Måns ord – om Kajsas nya kärlek

 

Måns Herngren och Kajsa Bergqvist skilde sig under uppmärksammade former 2011. 

I podcasten "Nemo möter" berättar Herngren om känslorna när Bergqvist gick vidare med nya kärleken Hanna:

– Det finns alltid ett inslag av att jag trodde jag kände den jag var ihop med, men uppenbarligen fick jag reda på saker jag inte visste om.

I senaste avsnittet av Nemo Hedéns podcast "Nemo möter" avslöjar regissören Måns Herngren, 52, sin reaktion på exfrun Kajsa Bergqvists nya kärlek. Efter att paret separerat hittade ex-höjdhopperskan kärleken i Hanna Hanve.

– Det finns alltid ett inslag av att jag trodde jag kände den jag var ihop med, men uppenbarligen fick jag reda på saker jag inte visste om. Och det där var verkligen ingenting jag visste om, säger Måns Herngren och tillägger:

– Men annars skulle jag inte säga att det är någon skillnad. Jag känner också att man är i en generation, och lever i en tid, där det inte är en sådan stor grej. 

 

LÄS MER: Kajsa Bergqvist har gift sig med sin Hanna

 

Avundsjukan på Felix kärleksliv

Relationen till brorsan Felix Herngren, 50, har alltid präglats av klassisk rivalitetet bröder emellan. Men det är inte "Solsidan"-regissörens framgångsrika karriär som väckt avund hos Måns, utan Felix relation till hustrun Clara Herngren. 

– Efter min tredje skilsmässa kunde jag känna en avundsjuka till att Felix var tillsammans med sin fru Clara, som han fortfarande är ihop med. Till att träffa någon som man har en sådan grym relation med som Felix och Clara har. Men det var inte missunnsamhet, utan "äh det där kommer nog aldrig jag vara med om", säger Måns Herngren i podcasten "Nemo möter".

 

LÄS MER: Bebisglädje: Måns Herngren pappa

 

Trots syskongnabb började bröderna Herngren tidigt hjälpa varandra yrkesmässigt. Måns både öppnade dörren för Felix till tv-branschen, och satte lillbrorsan på plats.

– När vi gjorde "Smash" var jag faktiskt ett arsle mot honom. När han sa att han hade idéer så hade jag inte ens tålamod att lyssna på vad idéerna gick ut på, säger Måns Herngren. 

Relaterade ämnen
Moa Lindstedt

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag