Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Måns och Ciaras svåra dilemma under bröllopet

Vem är Måns Zelmerlöw?
Ciara Janson, som nu mer heter Zelmelöw i efternamn – precis som nyblivne maken. Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Ciara och Måns under bröllopet i Kroatien. Foto: MATIJA HABLJAK/PIXSELL / SPA

I torsdags gifte sig Måns Zelmerlöw med sin kärlek Ciara, inför vänner och familj i Kroatien.

Nu har Ciara bytt efternamn från Janson till makens Zelmerlöw – men avslöjar också parets dilemma med kulturkrockarna på bröllopet.

”Den svenska bröllopstraditionen skiljer sig en del från vår”, skriver Ciara Zelmerlöw på Instagram.

Efter en späckad vecka i Kroatien med vänner och familj så gifte sig Måns Zelmerlöw med sin kärlek Ciara Janson – numera Zelmerlöw – på torsdagen, under en romantisk ceremoni i skymningen.

Dagarna efter bröllopet har det nygifta paret delat med sig av både bilder, videoklipp och tankar från den stora festen på sina sociala medier, och Ciara Janson har bytt efternamn på sin Instagramsida, så hon och maken nu delar efternamn.

Nyblivna fru Zelmerlöw avslöjar också hur vissa kulturkrockar dök upp under bröllopet. Eftersom hon är britt och ”Heroes”-artisten är svensk, så har de fått kompromissa med olika traditioner under bröllopsfesten. 

”Tvungna att göra en liten kompromiss”

En stor skillnad är tydligen bröllopstal – som tillåts vara mycket längre och fler under svenska bröllop än brittiska.

”Den svenska bröllopstraditionen skiljer sig en del från vår. Oändliga tal är en grej, och medan de är den mest fantastiska grejen under ett svensk bröllop, så kan de ta en del tid. Vi var tvungna att göra en liten kompromiss för det här hälften svenska/hälften brittiska bröllopet, och vi bestämde att tio var det perfekta antalet”, skriver Ciara Zelmerlöw på Instagram, innan hon hyllar alla som höll tal på deras bröllop.

https://www.instagram.com/p/B2OJoUig1OZ/

På Instagram Story visar Måns Zelmerlöw upp parets första dagar som nygifta, där de verkar bada och njuta av varandras sällskap. Han visar också hur hustrun får massage i solnedgången.

Expressen söker Måns Zelmerlöw för en kommentar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.