Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Måns Möller höll kärleken hemlig

Måns Möller.
Foto: JOHANNA BERGLUND

Komikern Måns Möller har hållit en låg profil när det kommer till relationer. Men nyligen avslöjades att han inte längre är singel – och har inte varit på två år.

– Vi bor tillsammans och det känns bra, säger Måns till Hänt.

Brukar du vara snabb på att berätta om din nya partner?

Komikern Måns Möller har varit förtegen när det kommer till kärlekslivet. Men i samband med Humorgolfens bankett i Stockholm sågs han med Sophie Freij, 34, vid sin sida.

Paret avslöjade då att de träffat varandra i hela två år.

– Vi har varit tillsammans i ungefär två år. Vi bor tillsammans och det känns bra, säger Måns till Hänt.

De har fått frågor om förlovning men vill inte kommentera det.


LÄS MER: Måns Möller blev påkörd av lastbil

Slog världsrekord 

Nyligen så cyklade komikern Måns Möller 600 mil genom Europa på inte mindre än 29 dagar och slog världsrekord. Något som innebär att han får en plats i Guinness Rekordbok.

Hela cykelturen är tillägnad Måns Möllers 11-årige son som har autism. Genom stiftelsen Viggo Foundation samlar komikern in pengar för att hjälpa familjer med barn med neuropsykiatriska diagnoser såsom ADHD och autism/asperger att kunna idrotta.

Genom hela den tuffa resan så har Måns Möller fått stöd från sin sambo Sophie Freij som har hejat på honom hemifrån Sverige.

Måns Möller
Foto: JOHANNA BERGLUND

LÄS MER: Måns Möllers vädjan efter tunga beskedet 


Råkade ut för cykelolycka

Tidigare i våras så råkade Måns Möller ut för en olycka då han var ute för att försöka slå världsrekordet på cykel. 

När han var ute och cyklade i Ryssland så blev han påkörd bakifrån av en lastbil som körde förbi cykelteamet. Lastbilens backspegel slog i ryggen på Måns Möller – men han klarade sig undan skador. 

– Det gick bra, men jag blev skraj och tänkte på vad som kunde ha hänt. Backspegeln fälldes in så lastbilen blev tvungen att stanna, säger han och fortsätter:

– Det farligaste är när mötande trafik kör om. Då finns det inte heller någon plats. De flesta väntar in att vi ska cykla förbi, men det händer då och då att de kör i alla fall. Då måste vi köra ut i vägrenen och sanden. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.