Måns Zelmerlöw och höggravida Ciara Janson bilade till Sverige – här ska deras son födas. Foto: CORNELIA NORDSTRÖMMåns Zelmerlöw och höggravida Ciara Janson bilade till Sverige – här ska deras son födas. Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Måns Zelmerlöw och höggravida Ciara Janson bilade till Sverige – här ska deras son födas.  Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Måns Zelmerlöw och Ciara Janson. Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURESMåns Zelmerlöw och Ciara Janson. Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Måns Zelmerlöw och Ciara Janson. Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES

Måns lämnar landet – Ciara ska föda i Sverige

Publicerad

Måns Zelmerlöw och höggravida Ciara Janson bilade till Sverige – här ska deras son födas. 

Paret lämnade hemmet i London för Måns föräldrahem i Skåne. 

– Det stämmer att de ska föda här i Sverige, säger Måns

manager Helene Wigren till Aftonbladet. 

Måns Zelmerlöw och Ciara Janson går i väntans tider – deras son är beräknad att födas i början av juni. 

Födseln är planerad att ske i Lund, enligt Måns Zelmerlöws manager Helene Wigren. 

I helgen bilade paret från hemmet i London till Skåne.

Ciara Janson lade upp en bild på sin Instagram-story där hon sa adjö till Storbritannien. 

De närmsta veckorna tänker de tillbringa i Måns Zelmerlöws föräldrahem i Skåne – det rapporterar Aftonbladet. 

– Det stämmer att de är i Sverige nu och att de ska föda här. De bor hemma hos Måns föräldrar och de har även ett sommarhus i Kattvik så de kommer att vara på båda ställena, säger Måns Zelmerlöws manager Helene Wigren till tidningen. 

Enligt uppgift till Expressen kommer födseln ske genom planerat kejsarsnitt – något som även Aftonbladet har rapporterat. 

 

LÄS MER: Ciara Janson hyllas för sin gravidbild 

 

Har anlänt till Lund

Ciara Janson har under måndagen gjort flera uppdateringar på Instagram från Lund – hon efterlyser i ett inlägg en hårfön i södra Sverige:

”Snälla kan du hjälpa detta otämjda hår”, skriver hon i ett inlägg på sin Instagram-story. 

Hon lägger även upp en bild från ett kafé i Lund och skriver:

”Kanske har hittat min nya favoritplats”. 

Måns Zelmerlöw har tagit paus från musiken i ett par månader. Pappaledigheten väntas pågå till slutet av sommaren, har Expressen tidigare rapporterat. 

– Han ska vara ledig nu under sommaren, det är inte sagt att det är en viss tid, det får vi ju se. Men det är tänkt att vara ledig under sommaren i alla fall, sa Helene Wigren då. 

Måns Zelmerlöw har tidigare sagt att familjen hoppas spendera somrarna i Sverige. 

Tidigare i år flyttade han till London, där Ciara Janson redan bodde. 

 

LÄS MER: Måns Zelmerlöw tar paus – för familjens skull

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag