Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Måns kärlekshyllning till flickvännen Ciara

Foto: /IBL / /IBL
Foto: SVEN LINDWALL

Måns Zelmerlöw träffade flickvännen Ciara Janson på ett bröllop förra sommaren.

Ett år senare kärlekshyllar han nu sin kärlek på Instagram.

"Tack Ciara Janson för ett fantastiskt år och många kommande år. Grattis på årsdagen!", skriver han på Instagram.

Artisten Måns Zelmerlöw, 30, var länge hemlighetsfull kring sin nya flickvän Ciara Janson, 29. Men i början av året valde han att visa upp sig och flickvännen tillsammans.

Artisten har tidigare berättat att de träffades på ett bröllop förra sommaren – och nu ett år senare hyllar han sin kärlek på Instagram.

"Tack Ciara Janson för ett fantastiskt år och många kommande år. Grattis på årsdagen!", skriver han till bilden som föreställer paret i London.

Fansen älskar den nya bilden och kommentarerna fylls på med lyckönskningar och hjärtan.

"Ni är så vackra tillsammans. Och så fint att ni har varit tillsammans ett år. Grattis!", "Måns och Ciara, önskar er all kärlek i världen" och "Ni är så fina tillsammans, jag kan höra ljudet av bröllopsklockor" är några av kommentarerna till bilden.

https://www.instagram.com/p/BWBbkrPjLYm/?taken-by=manszelmerlow

LÄS MER: Måns bröllopsbild skapar förvirring 

 

Måns Zelmerlöw är bonuspappa till Ciaras son

Ciara Janson kommer från England och Måns Zelmerlöw tillbringar nu allt mer tid i landet och artisten har blivit bonuspappa till Ciaras 3-årige son. 

– Det är väl rätt så naturligt när ens flickvän har barn. Det är väldigt kul. Det är mer "farbror Måns", som är oerhört rolig att spela fotboll och sporta och dansa med, har han tidigare berättat för Aftonbladet. 

Flickvännen Ciara Janson är främst känd för sin medverkan i brittiska tv-såpan "Hollyoaks". Hon har också gjort rösten till Disneys radioteater och till flera BBC-produktioner. Janson har en son på två år sedan tidigare.

 

LÄS MER: Zelmerlöw om nya livet som bonuspappa