Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Måns kärleksförklaring – ett år efter förlovningen

Måns Zelmerlöw, 32, och Ciara Janson, 32. Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
"Tillbaka till där jag gick ned på knä för nästan ett år sedan. Ännu vackrare nu. Hon är det", skriver han på sin Instagram. Foto: HENRIK MONTGOMERY/TT / TT NYHETSBYRÅN

Måns Zelmerlöw och kärleken Ciara Jansons semester i Kroatien i fjol slutade i ett frieri.

Även i år har de valt att återvända till platsen där artisten gick ned på knä.

"Tillbaka till där jag gick ned på knä för nästan ett år sedan. Ännu vackrare nu. Hon är det", skriver han på sin Instagram

Måns Zelmerlöw, 32, och den brittiska skådespelerskan Ciara Janson, 32, är tillbaka i Kroatien på den plats där Zelmerlöw friade i fjol.

Det har spekulerats om paret är tillbaka för giftermål efter att Ciara Jansson delade ett kryptiskt meddelande på Instagram.

"I dag är dagen för bröllopsförberedelser", skrev hon i sin Instagramstory.

Men Måns Zelmerlöws presskontakt berättar att paret inte kommer att gifta sig ännu.

– De ska inte gifta sig nu, det dröjer i alla fall ett år. Men paret kommer att gifta sig förr eller senare. Inte just nu eller under den här årstiden, säger Helene Wigren. 

 

LÄS MER: Ciaras bröllopsutspel med Måns Zelmerlöw 

 

Måns Zelmerlöv: "Ännu vackrare nu"

Under fredagen delade artisten en kärleksförklaring på sin Instagram. Bilden visar Måns Zelmerlöw som håller om kärleken i solnedgången på platsen där han friade för ett år sedan. Även sonen Albert som föddes i maj fick följa med till platsen.

"Tillbaka till där jag gick ned på knä för nästan ett år sedan. Ännu vackrare nu. Hon är det", skriver Zelmerlöw på sin Instagram. 

https://www.instagram.com/p/BmS20cwgwP6/?hl=sv&taken-by=manszelmerlow

 

Måns intima detaljer med Ciara

Det har redan det gått två år sedan det första mötet. I en text på Instagram beskrev Måns Zelmerlöw nyligen den resa paret har gått igenom. Han hyllar sin kärlek – med en personlig och humoristisk text.

”Jag kan knappt förstå att det har gått TVÅ år i dag! Två år av skratt, hypokondri, barnafödande, förlovning, grov sarkasm och STORA mängder kärlek”, skriver artisten och fortsätter:

”Jag vill för evigt få frågor som ”får målvakten lov att använda sina händer?” när vi tittar på fotboll. Jag älskar dig Ciara!”.

 

LÄS MER: Zelmerlöws intima detaljer – med kärleken