Måns Zelmerlöw kan bli pappa – inom tre år. Foto: /IBL / /IBLMåns Zelmerlöw kan bli pappa – inom tre år. Foto: /IBL / /IBL
Måns Zelmerlöw kan bli pappa – inom tre år. Foto: /IBL / /IBL
Måns Zelmerlöw förlovade sig i somras med Ciara Janson.Måns Zelmerlöw förlovade sig i somras med Ciara Janson.
Måns Zelmerlöw förlovade sig i somras med Ciara Janson.

Måns barnplaner – med stora kärleken

Publicerad

Måns Zelmerlöw kan bli pappa – inom tre år.

I en intervju med Betsson, spelbolaget som artisten blivit ambassadör för, berättar Eurovision Song Contest-vinnaren om sina planer med fästmön Ciara Janson.

– Om det blir en tjej eller kille spelar ingen som helst roll, bara det blir någon som är väldigt sportintresserad, säger han till Betsson och skrattar.

I somras förlovade sig Måns Zelmerlöw med kärleken, den brittiska modellen Ciara Janson. Från och med måndag är Måns Zelmerlöw ansiktet utåt för Betsson och i en intervju med spelbolaget berättar han nu om hur det gick till när han gick ner på knä och friade med en gitarr i handen.

– Jag sjöng en nyskriven låt som jag hade skrivit till henne. Den är väldigt fin men ingen radiohit. Hon gillade den i alla fall, säger Måns Zelmerlöw till Betsson.

 

LÄS MER: Här är bilden på Måns – som straffar SVT 

 

Han berättar också att paret inte har satt något datum för det stundande bröllopet.

– Vi har bestämt oss för att det får ta den tid det tar. Det är mycket annat som ska vara på banan först, som var vi ska bo exempelvis.

Carl Philip inte bjuden på bröllopet

En som inte lär bli inbjuden till bröllopet är prins Carl Philip, som Måns Zelmerlöw träffade på festivalen Summer On i Båstad i somras.

– Han var väldigt trevlig men så bra vänner är vi nog inte. Jag fick ju heller ingen inbjudan till hans bröllop, säger Måns Zelmerlöw till Betsson och skrattar.

https://www.instagram.com/p/BWBbkrPjLYm/?taken-by=manszelmerlow

LÄS MER: Ciara och Måns heta kärleksvideo

 

När Måns Zelmerlöw blev tillsammans med Ciara Janson blev han också bonuspappa till fästmöns son Archie, 3. Inom tre år tror dock sångaren att det kommer bli fler barn.

– Alltså, jag vill ha barn, det har jag velat länge. Så jag tror att oddsen är ganska låga på det. Om det blir en tjej eller kille spelar ingen som helst roll, bara det blir någon som är väldigt sportintresserad. Det är det absolut viktigaste, haha. Jag försöker redan göra Archie till ett tennisproffs, trots att han knappt orkar lyfta ett racket.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag