Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Männens ilska efter Olindas sexvägran

Olinda Castielle och Patrick Castielle har rest runt världen för att gå på sexresor.
Priset de har fått betala för sin livsstil är stora mängder hat.
Olinda berättar om hatet.Foto: JONAS HESSMAN / IBL

Olinda Castielle lever sitt liv på varmare breddgrader och livnär sig bland annat på att skapa nakna bilder och filmer. 

Men livsvalet är inte alltid lätt och den tidigare ”Paradise hotel”-deltagaren får ta emot en enorm mängd hat – hon har hotats till livet och har fått höra att hon borde bli våldtagen.

– Vi väljer att ta skiten och hatet för att få vara oss själva. Det är inte ett lätt pris att betala, det är fruktansvärt hemskt, säger Olinda Castielle. 

Olinda Castielle, 42, fick sitt stora genombrott i realityserien ”Paradise Hotel” 2005, där hon stack ut med sin färgstarka och frispråkiga personlighet. Det var också där Olinda mötte  sin själsfrände Patrick Castielle, 45. 

– Jag och Patrick har inte varit gifta på det sättet som ni tror. Men vi har varit kosmiskt och universellt gifta i tusentals år, har Olinda Castielle tidigare berättat. 

Har gjort slut

Paret, som har lämnat Sverige, för ett liv på mer tropiska breddgrader, berättade i oktober att det inte längre är ihop. 

– Vi är inte ett par längre på den delen att vi är ett kärlekspar. Sen kan jag inte svara på om vi kommer att bli ett par en dag igen. Just när vi bästa vänner, själsfränder och kompanjoner. Jag älskar Patrik med hela mitt hjärta. Jag kan inte tänka mig att inte ha Patrick i mitt liv, sa Olinda då. 

Paret har tidigare varit öppna med att de har vigt sitt liv åt andlighet och sex – och de har åkt världen runt på sexfester och utövar tantra. 

Patrick Castielle och Olinda Castielle var tidigare ett kärlekspar.
Olindas bok ”Olindas booty”.

Olinda Castielle, som är aktuell med boken ”Olindas booty” och samlingsalbumet Kult af Venus, livnär sig också på porr. 

– Jag ser mig själv som en konstnär. Jag tycker om att provocera. Det vill jag fortsätta göra. Jag vill att folk ska komma ur sin lilla box och komma ut i världen och känna passion igen och vara glada och känna sig levande framför allt, säger Olinda Castielle. 

Hon berättar att det skapas någonting i människan när hon lever på kanten. 

– Det är en eld, en passion, den finns där. Du blöder för din konst. Det är inte guld och gröna skogar. Det rullar inte in casch. Du lever inte livets gröna dagar, det är fucking painful, men det är värt det.

På grund av sitt livsval får Olinda Castielle ta emot mycket hat och hon berättar att hon många gånger utsatts för hatkampanjer. 

”Tackar nej till väldigt mycket människor”

Tidigare hade hon ett Instagramkonto med två miljoner följare som sedan har bytts ut mot ett med 1100 följare. 

– Det är för att jag tackar nej till väldigt mycket människor för väldigt mycket grejer, till väldigt många förmögna människor, miljonärer, som vill ha sex. Och som attackerat mig för att jag absolut vägrar att ligga med dem. Och de har tagit ner mina konton fem tusen gånger om, berättar Olinda Castielle. 

Hon förklarar att eftersom att hon är en kvinna som använder sig av sex som konst, så blir hon tabuförklarad direkt. 

– Då blir det att du är en hora, du är äcklig, du borde skämmas och du får absolut inte göra så. 

Olinda Castielle hette tidigare Olinda Borggren och slog igenom i ”Paradise hotel” 2005.Foto: NILS PETTER NILSSON
”Det är mycket avundsjuka från människor som inte vågar leva som vi gör”, säger Olinda Castielle.Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Men det är inte bara män som vill ha sex med Olinda Castielle som sprider hat mot henne. 

– Jag har tagit ner alla mina sociala medier på grund av en anledning. Det är inte bara avundsjuka människor som vill ligga eller skriva dra åt helvete. Det är mycket avundsjuka från människor som inte vågar leva som vi gör. 

– Jag och Patrick påminner de människorna om att de lever sina mediokra liv. Och det här kanske låter skitarrogant, och det kanske är arrogant men det är så fucking sant. 

Olinda Castielle berättar att hon fått ta mycket skit speciellt från svenskarna. 

– Svenskarna har inte varit nice. Det är inte förrän de sista åren som jag har fått svenska fans som förstår var jag gör för något. 

Hot om mord och våldtäkt

Hon berättar att det till och med gått så långt att hon har blivit hotad till livet. 

– Jag har fått höra så många sjuka, hemska grejer, jag har blivit mordhotad. Jag har fått höra grejer om mitt utseende sen ja, förevigt. Jag har fått höra att folk ska våldta mig. Då säger jag bara: ”Bring it on bitch”. 

– Jag är inte rädd för något eller någonting. De borde vara rädda för mig. 

Priset för att leva de liv hon vill är alltså högt – men de viktigaste är hon får vara sig själv.

 – Vi väljer att ta skiten och hatet för att få vara oss själva. Det är inte ett lätt pris att betala, det är fruktansvärt hemskt.

Det tidigare kärleksparet har rest runt världen tillsammans.
Olinda Castielle och Patrick Castielle 2005.Foto: SVEN LINDWALL

Olinda Castielle säger att riktig feminism handlar om att stå för sin sexualitet och för att man är vacker. 

– Min poäng är att: Fira att du är en kvinna, fira att du är en sexuell varelse. Var stolt över din kropp. Det finns inget fel i att njuta av sex. Det är inget fel att dela med sig av sexuella bilder, det är absolut inte något fel på din mänskliga form, säger hon. 

Vill inte vara politiskt korrekt

Den tidigare dokusåpadeltagaren säger att hon inte är intresserad av att vara politiskt korrekt. 

– Jag är intresserad av att tänja på gränserna. Se vad min kropp och vad mitt psyke och vart min spirituella väg leder mig. Jag är intresserad av att se hur långt kan jag gå. Jag vill bli en ubermänniska. Jag vill pusha mig utanför min egen Comfort zone. Kanske är det ett självmordsuppdrag men jag är intresserad av att leva livet. 

Inte heller är hon intresserad i att leva sitt liv för någon annan: 

– Jag är här för mig. När jag dör så dör jag och jag har bara ett visst antal sekunder på att göra något, säger Olinda Castielle. 

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.