Stiligast klädd är enligt tidningen Café fotbollsspelaren Oscar Hiljemark. Foto: Tullio M. Puglia / GETTY IMAGES GETTY IMAGES EUROPEStiligast klädd är enligt tidningen Café fotbollsspelaren Oscar Hiljemark. Foto: Tullio M. Puglia / GETTY IMAGES GETTY IMAGES EUROPE
Stiligast klädd är enligt tidningen Café fotbollsspelaren Oscar Hiljemark.  Foto: Tullio M. Puglia / GETTY IMAGES GETTY IMAGES EUROPE
Håkan Hellström knep andraplatsen. Foto: Sven LindwallHåkan Hellström knep andraplatsen. Foto: Sven Lindwall
Håkan Hellström knep andraplatsen.  Foto: Sven Lindwall
Parfymkreatören Ben Gorham fick bronsplatsen. Foto: Christian ÖrnbergParfymkreatören Ben Gorham fick bronsplatsen. Foto: Christian Örnberg
Parfymkreatören Ben Gorham fick bronsplatsen.  Foto: Christian Örnberg
Även Alex Schulman knep en plats på listan, som tionde bäst klädda mannen. Foto: Lisa MattissonÄven Alex Schulman knep en plats på listan, som tionde bäst klädda mannen. Foto: Lisa Mattisson
Även Alex Schulman knep en plats på listan, som tionde bäst klädda mannen.  Foto: Lisa Mattisson

Männen är utsedda till Sveriges bäst klädda

Publicerad

Här är årets bäst klädda svenska män, enligt tidningen Café, och vinnaren är fotbollsspelaren Oscar Hiljemark.

Tv-profilen och bagaren Roy Fares, som också är med på listan, berättar nu sina tips bakom en snygg stil.

– Knepet är att hitta en stil man först och främst tycker om och känner sig bekväm i. Alla passar ju inte i allt..., säger han.

Tidningen Café har nu utsett Sveriges 50 bäst klädda män – och vinnaren är fotbollsspelaren Oscar Hiljemark. Men också flera nöjesprofiler har knipit åt sig platser på listan. Däribland stjärnbagaren och tv-profilen Roy Fares, som också utsågs till årets bäst klädda man på Elle-galan tidigare i år och nu hamnade på plats 43 på Cafés lista.

– Jag känner mig hedrad att vara med på listan. Det finns ju väldigt många som klär sig snyggt, så att vara med på listan är jättekul, säger han.

 

LÄS MER: De klädde sig bäst på Oscarsgalan 2016

Roy Fares: "Knepet är att hitta en stil..."

Roy Fares berättar också sina tips och trix bakom sin hyllade stil och hur man själv ska göra för att klä sig snyggt.

– Knepet är att hitta en stil man först och främst tycker om och känner sig bekväm i. Alla passar ju inte i allt..., säger han och fortsätter:

– Men för min egen del så har jag ingen extrem stil, jag gillar att vara välklädd och att man har rätt passform på kostymer.

 

 

 

 

LÄS MER: De var bäst klädda på Elle-galan

Alex Schulman är på plats tio på listan

Också podcast-profilen och författaren Alex Schulman är med på Cafés lista. Mediepersonligheten återfinns nämligen redan på plats tio.

– Jag var ju Sveriges bäst klädda man redan 2007 då jag experimenterade mycket med batik. Äntligen har samtiden förstått, vilket gör att min tes stämmer: jag är 9 år före min tid, säger han.

 

 

 

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag