Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Mandy Moores ikoniska gåva till fansen – 18 år efter succén

Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: SVERIGES TELEVISION AB

Så här i kristider gör de amerikanska Hollywood-stjärnorna vad de kan för att muntra upp sina följare från sina hem.

En av dem är skådespelerskan Mandy Moore, som verkar vilja ge lite hopp.

I en Instagram live-sändning på måndagen sjöng hon nämligen ledmotivet till kultklassikern ”A walk to remember” från 2002 – ”Only hope”.

Coronavirtusets spridning världen över gör att många försöker hålla sig hemma – och så även Hollywoodstjärnorna.

De senaste veckorna har sociala medier fyllts av olika projekt från artister och skådespelare, som försöker underhålla sig själva och sina miljontals följare hemifrån. Miley Cyrus har haft en show där hon intervjuat kända människor på sin Instagram live, och en rad kändisar samlades i en video och sjöng John Lennons ”Imagine”.

Nu är det skådespelerskan och artisten Mandy Moore som plockat fram gitarren tillsammans med sin make Taylor Goldsmith, och haft en livesändning på Instagram.

Under sändningen passade Mandy Moore på att ge fansen något alldeles särskilt. 18 år efter premiären av romcom-klassikern ”A walk to remember” sjöng hon på måndagen filmens ledmotiv ”Only hope” inför tusentals fans på Instagram.

Mandy Moores ikoniska gåva till fansen

Mandy Moore spelade rollen som den kristna, givmilda och cancersjuka Jamie Sullivan i ”A walk to remember”, som mot alla odds blir tillsammans med skolans tuffaste kille, Landon Carter. Filmen har blivit en kultklassiker, och bland livekommentarerna under uppträdandet märks det att det var många fans som har en speciell relation till låten.

”Så känslosamt”, ”Min favoritfilm genom alla tider” och ”Det här är surrealistiskt!” var bara några av de hundratals kommentarer som strömmade in.

Älskade du också ”A walk to remember”? Se Mandy Moores framträdande av den ikoniska låten här:

https://twitter.com/AshleyySpencer/status/1246965320322912256

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.