Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Mammans krav – efter nya bilderna på Britney

Bilden som startade en massa spekulationer.Foto: STELLA PICTURES BACKGRID US

Britney Spears har lämnat den psykiatriska klink där hon befann sig i 30 dagar.

Nu slår mamma Lynne Spears larm om att dottern är i dåligt skick – och kräver att hon ska bli involverad i dotterns återhämtning, enligt TMZ.

Våren har varit en tuff tid för Britney Spears.

Den 37-åriga världsstjärnan har ställt in konserter och lagt in sig själv på en psykiatrisk klinik efter att ha mått dåligt.

Något som hade att göra med det faktum att hennes pappa Jamie Spears, 66, varit allvarligt sjuk en tid. 

Britney Spears stannade på kliniken i 30 dagar samtidigt som fansen oroade sig för hennes tillstånd.

Men nu säger sig även Britney Spears mamma Lynne Spears vara orolig.

Nya bråk inom familjen

TMZ skriver att Britney Spears är ”i gräslig form” och att mamman därför har ansökt om att få tillgång till dotterns journaler med hänvisning till att situationen är allvarlig. Hon kräver även att få närvara vid en domstolsförhandling på fredag gällande pappa Jamie Spears godmanskap för dottern.

Sajten skriver vidare att Lynne Spears advokater framfört att det ”vore för sångerskans bästa” om mamman får vara delaktig i dotterns återhämtning. Just nu är det bara pappan som är involverad och relationen mellan de två föräldrarna är inte den bästa.

– Britney tar dåliga beslut just nu och det är ett problem, säger en källa till TMZ.

Enligt TMZ vill pappa Jamie Spears addera struktur och disciplin till Britney Spears hektiska liv, samtidigt som han hävdar att mamma Lynne Spears är ”för tolerant” och bara vill göra sig omtyckt hos dottern.

Britney Spears för över tio år sedan – på MTV Video Music Awards 2008.Foto: CHRIS PIZZELLO / AP SCANPIX

Britney kommenterade ryktena

Medan Britney Spears låg inlagd på en klinik startades rykten om att hon i själva verket hållits inlåst mot sin vilja – ja, det gick så långt att fans startade kampanjer på nätet och demonstrerade utanför myndighetsbyggnader.

”Sanningen kommer att få henne frisläppt” och ”Släpp Britney” stod det på två av plakaten.

 Britney Spears gick då ut och kommenterade saken.

”Jag ville bara säga hej, eftersom saker som sägs har helt tappat kontrollen. Wow! Det är rykten, det är dödshot mot min familj och mitt team och bara så många galna saker som sägs. Jag försöker få en stund för mig själv, men allt som händer gör det bara svårare för mig. Tro inte på allt som du läser och hör”, skrev hon i ett inlägg på Instagram, och fortsatte:

”Jag lovar att jag gör vad som är bäst för tillfället. Ni kanske inte vet det om mig, men jag är stark och jag står upp för vad jag vill. Er kärlek och hängivenhet är fantastisk, men det hag behöver just nu är lite privatliv för att handskas med de svåra saker som livet kastar åt mitt håll just nu. Om jag kan få göra det, skulle jag vara för evigt tacksam. Älskar er.”

I söndags publicerade Britney Spears, som har lämnat kliniken, en video på Instagram där hon gör yoga.

”Yoga ute i det gröna. Jag gillar verkligen det här”, skrev Britney Spears.

https://www.instagram.com/p/BxDGYK7AScz/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.